PRAKTIJK

PRAKTIJK VOOR GEBEDSGENEZING

Welkom bij de Praktijk voor gebedsgenezing. God is groter dan het grootste probleem. Voor Hem is alles mogelijk. God geneest, bevrijdt en herstelt ook vandaag !

PRAKTIJK

Ik was genezen maar de ziekte is nu weer terug

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom de ziekte weer terug kan komen (zie vraag 2). Laat je echter niet ontmoedigen.
Eerst even iets praktisch ... Wanneer je weer last krijgt van een oude kwaal, ga je terug naar de arts voor een diepgaander onderzoek naar de oorzaak. Met de Goddelijke Geneesheer is het niet anders. Daarom is ons advies: Ga terug naar je natuurlijke arts én naar je Bovennatuurlijke Geneesheer totdat je gezond bent. 

Zou je in de onzichtbare wereld kunnen kijken, dan zou je zien dat er een gevecht plaatsvindt om jouw genezing. Een gevecht tussen de God van het Licht (die de sterkste is) en de machten van de duisternis. Omdat velen dit niet weten ontstaat er twijfel, hetgeen een "open deur" is waardoor ziekte (weer opnieuw) kan ontstaan.

De duivel is een dief. Hij kan je genezing roven. Toch is het niet altijd de schuld van deze dief. Verkeerde ongezonde (levens)gewoonten zoals verslaving, spanning, verkeerde houding, haat, te weinig rust, enz. kunnen ook een oorzaak zijn. Zonde maakt iets kapot wat goed is. Jezus zei tegen een verlamde man: "Je bent genezen, maar zondig niet meer, anders wordt het nog erger dan voorheen." God doet Zijn deel, de mens moet zijn / haar deel doen.

Jezus Christus is de Geneesheer. Hij wil jouw genezing beschermen, zodat de dief het niet van je steelt. Daarvoor is nodig dat Jezus Christus niet alleen "bij", maar ook "in" je leven aanwezig is. Jezus zegt in Openb. 3:20: "Ik sta voor de deur en klop aan. Als iemand mijn stem hoort en de deur opent, zal ik binnenkomen en we zullen samen eten, ik met hem en hij met mij."