PRAKTIJK

PRAKTIJK VOOR GEBEDSGENEZING

Welkom bij de Praktijk voor gebedsgenezing. God is groter dan het grootste probleem. Voor Hem is alles mogelijk. God geneest, bevrijdt en herstelt ook vandaag !

PRAKTIJK

Wat doen jullie met e-mails en gebedsverzoeken?

Wij reageren op elke e-mail die we binnenkrijgen (met uitzondering van spam natuurlijk) en we bidden voor ieder gebedsverzoek. Als u daarbij uw e-mail adres achterlaat, nemen we contact met u op als we meer informatie nodig hebben.

Als u geen reactie van ons ontvangt, heeft dat meestal een technische oorzaak: wij hebben uw bericht niet ontvangen of u heeft onze reactie niet ontvangen. Omdat we communicatie met u erg belangrijk vinden, zullen we technische storingen op onze site vermelden.

Er zijn een aantal spam-filters die mail van mensen die niet in hun adresboek voorkomen (info@gebedsgenezing.nl, bijvoorbeeld) bij voorbaat verdacht vinden. (hotmail.com is vaak zo ingesteld). Voeg ons e-mail adres toe aan uw adresboek of aan de whitelist van uw spamfilter om te zorgen dat onze mail niet gemarkeerd wordt als spam.

Bij gebedsverzoeken wil het wel eens voorkomen dat iemand een verzoek doet en ook om een reactie vraagt, maar geen e-mailadres invult (of het verkeerde).

Mocht u geen reactie van ons ontvangen, dan zouden wij u willen vragen om gewoon even te bellen.