PRAKTIJK

PRAKTIJK VOOR GEBEDSGENEZING

Welkom bij de Praktijk voor gebedsgenezing. God is groter dan het grootste probleem. Voor Hem is alles mogelijk. God geneest, bevrijdt en herstelt ook vandaag !

PRAKTIJK

Hoe en waar bidden jullie en doen jullie het gratis?

Ons gebed is gratis, want we hebben onze geestelijke gaven van God gratis gekregen en geven het ook gratis weg voor hen die Gods hulp nodig hebben.

Wij genezen niet, dat doet God. Wij bidden in de Naam van Jezus Christus, maar Hij is het die herstelt, geneest en bevrijdt. 

Men hoeft niet hier naar toe te komen voor gebed. God hoort ook ons gebed overal. Onze voorkeur gaat echter uit om telefonisch een gebed uit te speken over de gebedsaanvrager, want dan kan hij gelijk na gebed vertellen wat en of ze verbetering ervaren. Indien nodig kunnen we bovendien ook spirituele tools voor genezing meegeven welke Jezus Christus ook hanteerde. 

Voor sommige mensen kunnen gesprekskosten een financieel probleem zijn. Als ze dat aangeven, dan hoeven zij ons niet te bellen, dan bellen wij hun. 

Wij gebruiken de vrijwillige financiele giften die wij ontvangen  niet voor onszelf. Met dat geld steunen wij het werk van Diganta in India. Hij geeft o.a. kansarmen en straatkinderen in Calcuta onderwijs en voeding. Zie: http://www.house-of-revival.org