PRAKTIJK

PRAKTIJK VOOR GEBEDSGENEZING

Welkom bij de Praktijk voor gebedsgenezing. God is groter dan het grootste probleem. Voor Hem is alles mogelijk. God geneest, bevrijdt en herstelt ook vandaag !

PRAKTIJK

Kan God iemand de hemel weigeren die altijd goed heeft geleefd?

Stel dat ik voor jou een lekkere cake ga bakken, precies volgens het beste recept. Het kost me wel tijd, geld en moeite, maar voor jou wil ik dat graag doen. Ik hou me precies aan het recept van de bakker. Er moeten vier eieren in. Hoewel ze aan de buitenkant er alle vier hetzelfde eruit zien, is één van de vier verrot en stinkt het. Stel dat ik dan denk: "Ach, een klein rot eitje op al het andere wat goed is?" Ik doe het rotte eitje er ook bij en mix alles goed door elkaar en bak het vervolgens af volgens voorschrift. Wanneer de cake afgebakken is ziet die het er lekker goudkleurig en smakelijk uit. Alleen stinkt de cake een beetje. Zou jij zo'n cake willen eten? Ik niet. 
Ook al heb je je hele leven goede dingen gedaan, een kleine zonde zal, net als dat rotte eitje, je hele leven bederven. 

Arnold was eens bij ons op bezoek. Tijdens de koffie, bereikte een vieze poep lucht mijn neus. "Hé, Arnold, heb jij soms poep onder je schoenen?", vroeg ik. "Niet dat ik weet", antwoordde Arnold. Voor de zekerheid keek hij wel even onder zijn schoenen en trok een vies gezicht. Hij keek achter zich. Toen hij de bruine voetstappen op onze schone nieuwe vloerbedekking zag schaamde hij zich enorm. Hij deed vlug zijn schoenen uit.
Nadat alles schoon was gingen we praten over het onderwerp: "De weg naar de hemel."
Ik zei: "Als we nu eens iedere zonde vergelijken met "poep waarin je bent gestapt". Arnold, jij bent de liefste en aardigste mens die ik ken en je staat altijd voor mij klaar. Ik vind het ook heel fijn wanneer je hier op bezoek komt, maar met die smerige poep-schoenen wil ik je hier niet binnen hebben. Ik heb dan wel geen witte vloerbedekking, maar geloof me, alles in de hemel is smetteloos zuiver en wit. Begrijp je wat ik bedoel?"
"Maar dan kan niemand meer in de hemel komen.", was Arnold zijn conclusie. "Dat heb je goed begrepen.", zei ik. God wilde de mensen dolgraag bij zich hebben, maar dat kon niet vanwege onze poeplucht en de vuiligheid die we mee zouden brengen. Daarom heeft God ons a.h.w. een geestelijk zeep gegeven, namelijk Jezus Christus. De bijbel zegt dat het Bloed van Jezus Christus ons reinigt van alle ongerechtigheid. Daarom is Hij de enige die ons kan schoonwassen en een toegangsbewijs kan geven voor de hemel. Als je aan Jezus vraagt of Hij je zuiver wil maken van alle vuiligheid, dan zal je merken dat Jezus dat ook doet."