PRAKTIJK

PRAKTIJK VOOR GEBEDSGENEZING

Welkom bij de Praktijk voor gebedsgenezing. God is groter dan het grootste probleem. Voor Hem is alles mogelijk. God geneest, bevrijdt en herstelt ook vandaag !

PRAKTIJK

Waarom doet God niets aan alle ellende?

Laten we God (met alle respect) nu eens vergelijken met een auto fabrikant die prachtige goede, veilige auto's maakt. Voor ieders veiligheid zijn er verkeersregels. Stel nu dat iedereen die regels overtreedt en zijn eigen regels maakt. Bijvoorbeeld een glaasje teveel neemt, 100 km rijdt waar je 50 km mag rijden en daardoor een klein kind aanrijdt ... Dan zeggen we toch ook niet: "Waarom doet de auto fabrikant en/of de wet niets aan deze ellende?"

God is de maker van de mens. Zijn wet is er voor onze veiligheid. Hoe wij mensen een gelukkig leven kunnen leiden met elkaar staat beschreven in de Bijbel. 

God laat ons vrij in onze keuzes. We zijn geen robotten, maar mensen met een eigen vrije wil om keuzes te maken. Wij mensen overtreden dagelijks Gods volmaakte wetten en maken er vaak zelf een puinhoop van. Een voorbeeld: God heeft ervoor gezorgd dat de aarde voor alle mensen voldoende voedsel kan opleveren. Toch sterven er mensen van de honger en aan de andere kant sterven mensen aan vetzucht.