PRAKTIJK

PRAKTIJK VOOR GEBEDSGENEZING

Welkom bij de Praktijk voor gebedsgenezing. God is groter dan het grootste probleem. Voor Hem is alles mogelijk. God geneest, bevrijdt en herstelt ook vandaag !

PRAKTIJK

Wonder op de paranormaal beurs

Dit is het verslag van Johan den Hartogh die we u niet willen onthouden. 
Samen met hem stonden we in Rijswijk op de paranormaalbeurs. 

‘Aan het einde van de zondagochtend komt er een vrouw bij onze stand staan. Op het moment dat ze er staat wordt ze door God aangeraakt. Over haar hele lichaam krijgt ze kippenvel. Ze vraagt met veel verbazing in haar ogen: ‘Wat gebeurt er? Wat is dat hier?’ Ze probeert te ontdekken wat er met haar gebeurde. Ze legt haar hand op alle boeken die we hebben liggen, om te ontdekken of daar energie in zit of zo. We raken in gesprek en ze zegt dat ze in de geest kan zien dat ik een ‘meester’ ben. Daarna gaat het gesprek over het getal zeven. Ze blijkt astrologe te zijn en heeft zich verdiept in getallensymboliek. Ze voelt zichzelf erg verbonden met het getal zeven. Door deze opmerking van haar, herinner ik me dat ik vergeten was om het boek ‘Het wonder van het kruis’ (Wilkin van de Kamp), op tafel te leggen.

Ik pak het uit m’n tas en geef haar het boek. Op het moment dat ze het boek vast pakt schiet er een schok door haar lichaam en begint ze te huilen. ‘Dit is het,’ roept ze uit. Door de krachtige aanraking van God kan ze eigenlijk niet meer bij de stand blijven staan. Ze geeft aan om door te willen lopen. Ze zegt aan het einde van de dag terug te komen als wat gebeurde niet een toevallige momentopname was. Aan het einde van de dag komt ze inderdaad met een paar andere mensen terug. Ze vertelt dat waarschijnlijk de duivel (!) hen belette om naar ons toe te komen. Als astrologe heeft ze een ster boven onze stand zien staan en op die manier is ze toch bij ons teruggekomen. Ik herinner me dat iemand tijdens de voorbereiding dat ook heeft gezegd, dat zoals de ster boven Bethlehem mensen bij Jezus bracht, dit ook bij ons zou gebeuren. Ik had niet verwacht dat dit letterlijk zo zou gebeuren.’