PRAKTIJK

PRAKTIJK VOOR GEBEDSGENEZING

Welkom bij de Praktijk voor gebedsgenezing. God is groter dan het grootste probleem. Voor Hem is alles mogelijk. God geneest, bevrijdt en herstelt ook vandaag !

PRAKTIJK

Tilburg mei 2006. Gebedsverhoring van financiële problemen

Verslag paranormaalbeurs Tilburg op 6 en 7 mei 2006 

Gebedsverhoring van financiële problemen.
Het kleine lezing zaaltje was gevuld met de toehoorders. Achterin zat een oudere mevrouw voor wie we op een vorige beurs hadden gebeden. Ze beaamde regelmatig wat ik vertelde, want God had haar financiële problemen ook na het gebed op een bijzonder wijze verhoord. Ze vertelde ook dat ze lid was van een spirituele vereniging, maar iets dergelijks als bij ons had ze nog nooit meegemaakt. 

Genezing van nek en schouders.
Een mevrouw, ze had al jaren last van haar nek en schouders, wilde graag gebed en kwam naar voren voor gebed. Bij iedere beweging hoorde je haar nek kraken. Iedereen kon zien hoe haar ongelijke armen gelijk werden tijdens het gebed. Ze was diep onder de indruk. “Wat is dit?!”, riep ze vol verwondering uit. Ze liet zien hoe de druppels van haar handpalmen drupten. Het gekraak in de nek was weg en ze was verlost van de pijn. In het publiek pikten enkele mensen van ontroering een traantje weg.