PRAKTIJK

PRAKTIJK VOOR GEBEDSGENEZING

Welkom bij de Praktijk voor gebedsgenezing. God is groter dan het grootste probleem. Voor Hem is alles mogelijk. God geneest, bevrijdt en herstelt ook vandaag !

PRAKTIJK

Oktober 2004 de eerste paranormaal beurs Praktijk Gebedsgenezing

Verslag over de paranormaal beurs in Eindhoven oktober 2004.

Lisa had last van chronische zenuwpijnen in haar schouder, een gevolg van een eerder ongeluk. Wij baden voor haar en Jezus nam de pijn helemaal weg. De verbaasde uitdrukking op haar gezicht was geweldig!

Een standhouder, paragnost en medium, had vreselijke hoofdpijn. Hij nam gelijk ons voorstel aan om eventjes voor zijn hoofdpijn te bidden. Het gebed wat we over hem uitspraken was niet groter dan twee korte zinnen. Onmiddellijk was hij vrij van hoofdpijn. Helemaal verwonderd vroeg hij ons: "Moeten jullie dan niet eerst mediteren?" Ons antwoord was even kort als ons gebed: "Nee hoor, het enige wat wij doen is bidden en Jezus doet de rest. Bedank ons niet, bedank Hem!" 

Een andere standhoudster had al wekenlang flinke pijn in haar rug. Het is zo dat de meeste mensen die last hebben van rug klachten, ook een been-lengte verschil hebben. Dat controleren we ook. Bij haar zagen we een verschil van ruim een cm. Tijdens het gebed ervoer ze de kracht van Christus over haar. Ze voelde hoe haar benen gelijk schoven en hoe de pijn uit haar rug trok.

Er kwamen dit weekend nog meer mensen met rugklachten. Ook zij zagen hoe door het gebed het ene been gelijk schoof tot beide benen gelijk waren. Helemaal verbaasd waren ze toen ze bemerkten dat hun rugpijn ook was verdwenen.

Er kwamen ongeveer 24 bezoekers bij ons voor gebed. Hun kwalen, verdriet en problemen hebben we in het gebed aan Jezus Christus gegeven. De meesten van hen ervoeren een aanraking van Christus en raakten daardoor diep onder de indruk. Ze ervoeren herstel, troost, hoop en/of genezing. De helft van deze bezoekers voelden zich als herboren. Wij vonden het ook heel bijzonder hoe de aura, die van hun gezichten straalde, veranderden.