PRAKTIJK

PRAKTIJK VOOR GEBEDSGENEZING

Welkom bij de Praktijk voor gebedsgenezing. God is groter dan het grootste probleem. Voor Hem is alles mogelijk. God geneest, bevrijdt en herstelt ook vandaag !

PRAKTIJK

Hoe werken wij op de paranormaal beurs?

Wanneer je bij ons komt voor gebed dan kan je zelf aan ons je gebedsverzoek / probleem vertellen, maar wij kunnen het ook rechtstreeks vragen aan God. Het gaat erom wat jij prettiger vindt. Je kan gebed vragen voor jezelf, maar ook voor anderen. Daarna gaan we bidden, soms onder handoplegging. We vragen veelal eerst je toestemming of we je de handen op mogen leggen, omdat niet iedereen dat prettig vind. Dan brengen we jouw verzoek om gebed bij God en in Jezus' naam vragen we hem om een oplossing voor het probleem, of genezing van je ziekte of kwaal, enz. Vaak voelen mensen tijdens het gebed een Goddelijke warmte, vrede en rust. Ook horen we mensen zeggen dat ze zich opgelucht voelen omdat er een zwaarte van hun schouders af is.

Na afloop krijg je van ons een brief mee. Daarin staat informatie over het gebed en waar je eventueel terecht kan wanneer je meer gebed nodig hebt. Mocht je meer willen weten over Jezus Christus dan staan er ook adressen in waar je een Alpha-cursus kan bijwonen.
Als aandenken krijg je van ons een klein boekje mee waar de meeste uitspraken van Jezus in staan beschreven. Wij vragen geen consult-bedrag, omdat Jezus Christus heeft gezegd: "Voor niets hebben jullie deze gaven van mij gekregen, geef het dan ook voor niets weg."