PRAKTIJK

PRAKTIJK VOOR GEBEDSGENEZING

Welkom bij de Praktijk voor gebedsgenezing. God is groter dan het grootste probleem. Voor Hem is alles mogelijk. God geneest, bevrijdt en herstelt ook vandaag !

PRAKTIJK

Genezing versleten heupen; angst voor God

Een verslag van de paranormaalbeurs in Rijswijk op 30 september en 1 oktober 200

Bij onze stand kwam een jonge vrouw. Ze vertelde ons dat ze naar ons “toegetrokken”' werd en dacht "Hier moet ik zijn!". We mochten voor haar bidden. Tijdens het gebed werd ze zeer ontroerd. Ze ervoer een duidelijke aanraking van Jezus Christus.

Meerdere keren hoorden we opmerkingen over "de aanwezigheid van een positieve energie" bij onze standtafel. Wij vroegen aan de bezoekers die bij onze standtafel bleven staan of we hen "al het goeds" mochten toebidden. Alleen die vraag al ontroerde menigeen. De meesten namen dit aanbod gretig aan.

Er liep een oudere vrouw voorbij. Ze liep mank en op een of andere manier kreeg ik een bewogenheid voor haar. Ik sprak haar aan en zei: "Mevrouw, ik zie dat u mank loopt en erg veel pijn heeft. Mag ik alstublieft voor u bidden zodat u zonder pijn hier weer weg kunt gaan?" Ze voelde zich blijkbaar overvallen door mijn vraag en twijfelde zichtbaar. Voor de zekerheid voegde ik er aan toe: "Het is kosteloos hoor! De geneeskrachtige gaven hebben we voor niets van God gekregen en we moeten het ook weer voor niets weggeven. Bovendien is dit niet onze broodwinning, zoals dat wel het geval is bij veel andere standhouders."

Opeens zag ik een grote angst verschijnen in de ogen van de vrouw. Ze bleek doodsbang te zijn voor God.

Ze vertelde hoe ze was opgegroeid in een ‘zwartekousenkerk’ waar God een god van oordeel en verdoemenis was. Later in haar leven had diezelfde kerk haar verweten dat ze door haar zonden de wraak van God over zich had afgeroepen, omdat ze met haar kinderen weggevlucht was van haar man die altijd dronken was en hen bont en blauw sloeg. Sindsdien was ze ook op de vlucht voor God. Huilen kon ze al lang niet meer. Al twintig jaar lang ging ze gebukt onder helse pijnen, vanaf haar middel tot aan haar tenen. De dood was haar enige hoop. Ze vond het goed dat ik voor haar bad. Tijdens het gebed werd al haar ellende bij Jezus Christus gebracht. Tranen stoomden over haar wangen. Jezus Christus had al haar pijn weggenomen. Ze werd vervuld met innerlijke vrede en rust. Voor het eerst leerde ze de échte God kennen, de God van liefde. Ze straalde zelfs!

Er kwam andere vrouw bij de stand. Ze had last van versleten heupen die haar veel pijn bezorgden. Tijdens het gebed voelde ze hoe alle pijn wegtrok. Helemaal gelukkig ging ze weg. Een paar uur later kwam ze terug, samen met haar twee zussen. Al die tijd had ze kunnen lopen zonder pijn! Of we ook voor haar zussen wilde bidden. Tijdens het gebed voelden ze allebei een aanraking van Jezus Christus. Een week later belde deze mevrouw me op om te vertellen dat ze nog steeds pijnvrij was. Ze waren alledrie nog steeds verwonderd over het wonder en vol van Jezus die hun leven had hersteld en veranderd.

Tijdens de lezing liet een vrouw voor zich bidden wiens pols pijnlijk verstijfd was door een eerdere breuk. Jezus nam de pijn en een groot gedeelte van de stijfheid weg.

Een jongedame had een lange tijd flinke pijn in haar schouders. Wanneer ze haar hoofd draaide hoorden we haar nek kraken. Haar armen waren zichtbaar ongelijk. Zonder haar aan te raken spraken we een gebed uit. Je zag hoe haar armen even lang werden. 
Verwonderd zei ze: "Het leek wel of er iemand aan mijn hand trok!" Niet alleen de pijn, maar ook het kraken in haar nek was weg.

Ik zou nog veel meer verhalen kunnen vertellen. Ieder persoonlijk verhaal laat zien dat Gods liefde voor de mens zo wonderlijk groot is!