PRAKTIJK

PRAKTIJK VOOR GEBEDSGENEZING

Welkom bij de Praktijk voor gebedsgenezing. God is groter dan het grootste probleem. Voor Hem is alles mogelijk. God geneest, bevrijdt en herstelt ook vandaag !

PRAKTIJK

Genezingen hernia, ischias,osteoporose, versleten knie.

19 en 20 augustus 2006 

Verslag paranormaalbeurs in Waalre 

Onze mede standhoudster Nicolien (medium, paragnoste, kaartlezen) straalde toen ze ons vertelde wat Jezus Christus allemaal in haar had gedaan nadat we de vorige beurs voor haar hadden gebeden. Nicolien: "Andere mensen zeggen dat ik zo positief ben veranderd. De helft van mijn problemen is weggenomen, ik kan weer huilen, ik ben positief geworden en de steen van mijn hart is weg. Mijn leven is veranderd. Willen jullie voor mij bidden voor ...?”

Onze buurvrouw standhoudster was een lieve vrouw, had jaren in een Pinkstergemeente gezeten en zich laten dopen. Een kerkscheuring verscheurde haar en maakte een eind aan het kerkbezoek. Nu, jaren later, helpt ze op de beurs d.m.v. haar paranormale gaven, geholpen door engelen en andere spirituele bronnen. We mochten met haar bidden en hebben Jezus hulp ingeroepen voor haar. 

Genezingen en hulp van Boven: 
Tijdens de lezing werden 4 mensen verlost van pijn van de hernia, ischias, kneuzing en versleten knie. Ze had al 10 jaar doorlopend pijn in de knie, alsof er een ijzeren knellende band omheen zat. Na het gebed was ze een en al verbazing. Voor het eerst in al die jaren werd ze door Jezus verlost van de pijn. Later kwam een man aan de stand, voor wie we tijdens de lezing hadden gebeden voor osteoporose in zijn rug, kwam naar de stand om te vertellen dat hij al een paar uur had geslenterd zonder de bekende pijn in zijn rug. Hij en zijn vriendin vroegen Jezus in hun leven te komen. Een jonge vrouw werd van een fobie bevrijdt wat haar leven al 6 jaar beheerste. Voor het eerst voelde ze zich echt "verlost" door Jezus Christus. Jezus werd voor haar een realiteit.
Een mevrouw wilde weten wie haar geleide gids was. In gebed vroeg Jezus haar: "Mag ik jouw Gids zijn?" Ze was van mening dat ze daar nog niet aan toe was. 
Een Marokkaanse vrouw had relatie problemen. Tijdens het gebed raakte Jezus haar zo bijzonder aan en ook voor haar werd Jezus Christus een realiteit. 
Een moeder kwam samen met haar 23 jarige dochter die psychische problemen had (pesterijen, eet verslaving, afwijzing). Dat raakte ook haar moederhart. Na het gebed voor beide kon de dochter pas bevatten hoe bijzonder en waardevol ze werkelijk was.