PRAKTIJK

PRAKTIJK VOOR GEBEDSGENEZING

Welkom bij de Praktijk voor gebedsgenezing. God is groter dan het grootste probleem. Voor Hem is alles mogelijk. God geneest, bevrijdt en herstelt ook vandaag !

PRAKTIJK

Genezingen tijdens beurs lezing

Verslag van paranormaal beurs in december 2005 te Utrecht.

De opkomst was deze keer zeer gering. De mensen waren ook meer gesloten dan op de andere beurzen. 

Op zondag om 13.30 uur gaven we een lezing. In het begin van de lezing waren er zeker 70 toehoorders, aan het eind minstens 100. Allen waren getuigen van de bovennatuurlijke genezende kracht van Jezus Christus. Goddelijke genezing is een teken / bewijs van Christus-liefde, van zijn kracht en van zijn levende aanwezigheid. Het publiek zag de wonderlijke manifestaties van Christus, wat ze maar nauwelijks konden geloven. Toch konden ze niet om de spontane en emotionele reacties heen van diegenen die door Jezus ter plaatse werden genezen. Er was één mevrouw die zelf ook niet kon geloven dat Jezus het lengte verschil in haar benen gelijk had gemaakt, maar het publiek bevestigde het, want zij hadden het zien gebeuren! 

Jezus genas een jonge vrouw die geen kraakbeen meer had tussen enkele wervels. Voor haar was het onmogelijk om bepaalde bewegingen te maken, maar nadat Jezus haar had genezen kon ze dat wel en zonder pijn!

Een andere vrouw had last van een tennisarm. Ze kon geen lichte dingen oppakken met gestrekte arm. Toen Jezus haar had genezen schoof ze zonder er bij na te denken een zware stoel opzij, iets wat ze voorheen niet kon. Haar reactie was onbeschrijfelijk.