PRAKTIJK

PRAKTIJK VOOR GEBEDSGENEZING

Welkom bij de Praktijk voor gebedsgenezing. God is groter dan het grootste probleem. Voor Hem is alles mogelijk. God geneest, bevrijdt en herstelt ook vandaag !

PRAKTIJK

Beursbezoekers genezen van astma en rugkwaal

Verslag van de paranormaalbeurs in Den Bosch op 9 juli 2006.

Onderwerp: Genezen van astma en van rugpijn.

Nico was naar Den Bosch gekomen in de hoop dat wij er ook zouden zijn. Hij had in mei onze lezing in Tilburg bijgewoond. Hij geloofde niet in het Goddelijke, maar toen hij de wonderen daar had gezien, was hij van gedachten veranderd. Nu zocht hij de hulp en zekerheid van "het Goddelijke". Hij had chronische rugpijn en emotionele problemen, waardoor hij al een paar jaar niet meer in staat was om te werken. Tijdens het gebed trok de pijn weg, maar kwam weer even vlug weer terug. Waarschijnlijk zat de wortel van het probleem dieper. We moesten onderbreken omdat het tijd was voor de lezing. Nico ging mee. Na de lezing vertelde hij ons hoe de pijn in zijn rug en de zwaarte in zijn benen tijdens de lezing wegstroomden. Hij voelde zich prettig licht en zweverig en ervoer een ongekende innerlijke rust. Hij ervoer de liefdeskracht van Jezus. Een maand later ontvingen we bericht van hem: het ging nog steeds goed met hem. Hij werkte weer. Jezus had zijn leven veranderd. 

Tijdens de lezing vertelde Guillaume over de vorige beurs in Oss, hoe Jezus een mevrouw van astma genas en ons twee dagen later had opgebeld om te vertellen dat haar specialist deze genezing had bevestigd. "Dat was ik!" riep een vrouw achter in de zaal. Omdat ze zo'n andere open uitstraling had op haar gezicht herkende ik Ria nauwelijks. Na de lezing vertelde dat ze ons dat ze voor haar probleem Jezus had gevraagd en ook reiki had toegepast, maar dat het niet had geholpen. "Ik zou rechtstreeks naar Jezus Christus gaan." zei ik. "Hij is de Allerhoogste Bron die de hele wereld heeft gemaakt. Voor hem is geen probleem te groot. Indien Jezus Christus hulp van engelen of andere lagere bronnen nodig heeft, dan zal Hij de opdrachtgever zijn. Maar als wij dat doen dan is de kans groot dat ze meer een storing zijn dan een hulp." Het was voor haar een geestelijke eye opener. We hebben die dag voor 10 mensen meer mogen bidden. Vier mensen voelden zich herboren door de Christus Geest.