PRAKTIJK

PRAKTIJK VOOR GEBEDSGENEZING

Welkom bij de Praktijk voor gebedsgenezing. God is groter dan het grootste probleem. Voor Hem is alles mogelijk. God geneest, bevrijdt en herstelt ook vandaag !

PRAKTIJK

Het ontstaan van de Praktijk

In 1995 kwamen 10 tot 12 mensen wekelijks bij elkaar om te bidden. Ze ontdekten steeds meer de kracht van het gebed. Zo gingen Yolande, Els en Tineke ook thuis bidden voor zieke mensen, voor mensen met een nood. Jezus genas! Zij die waren genezen namen ook weer anderen mee voor gebed

Om het gezin te ontlasten en het "uit-de-hand-gegroeide" gebedswerk wat te structureren, hebben de dames een klein gebedskamertje ingericht. Op 10 november 2000 werd het gebedskamer officieel geopend onder de naam "Praktijk voor Gebedsgenezing". Dit kwam Rob Burg, een journalist van het Eindhovens Dagblad ter ore. Hij schreef een artikel in de kracht met grote letters:"Wij genezen niet, dat doet God". Dat dit artikel zoveel teweeg zou gaan brengen, daar hadden de drie dames op dat moment nog geen flauwe notie van.

Meer dan 50 mensen reageerden op het krantenartikel en wilden een afspraak. Er ontstond een grote wachtlijst. Opdat de mensen niet maanden hoefden te wachten voor gebed, werd twee maanden later gestart met de maandelijkse Healing Avonden in de grote huiskamer bij Yolande thuis. God deed wonderlijke dingen en mensen werden genezen. Voor de tweede open avond was het huis alweer te klein en moest er weer verhuisd worden, dit keer naar een zaal. Onder de gasten bleek veel behoefte te zijn naar meer kennis op het gebied van Jezus, Bijbel, genezing, enz. Om aan deze behoefte te voldoen werd ook gestart met een twee wekelijkse Open Avond.

In 2003 kreeg de Praktijk een eigen website waar mensen hun vragen en gebedsverzoeken kwijt konden. Intussen kwamen de medewerkers steeds meer met mensen in contact die spirituele hulp zoeken en/of geven op een paranormaal beurs. Het verlangen om ook voor deze mensen er te zijn groeide. In 2004 werd dit verlangen werkelijkheid. Op de paranormaalbeurzen gaven ze ook lezingen. God deed grote wonderen.

Vanwege de grote vraag voor praktische coaching, gaf de Praktijk, naast het gebedswerk, van 2007 tot 2017 Fakkel Trainingen

In januari 2019 is Tineke’s boek DE TIJDLIJN uitgebracht (zie de rubriek: De Tijdlijn). Het beschrijft de (al vele uitgekomen) Bijbelse toekomstvoorspellingen over deze tijd.