PRAKTIJK

PRAKTIJK VOOR GEBEDSGENEZING

Welkom bij de Praktijk voor gebedsgenezing. God is groter dan het grootste probleem. Voor Hem is alles mogelijk. God geneest, bevrijdt en herstelt ook vandaag !

PRAKTIJK

Informatie bijbels op internet

Op deze pagina vind je informatie over de Internet Bijbel, inclusief wat tips, uitleg om de bijbel beter te kunnen begrijpen.
Ook vind je tips en wegen welke je kunnen helpen om meer diepgang te krijgen in jouw spiritueel leven met God.
 

De Bijbel lezen? 
Klik hier en lees de gratis Bijbel 
Op deze site kan je verschillende bijbelvertalingen naast elkaar lezen klik dan op: http://bible.hispage.nl/index.php?

Wanneer je niet echt bekend bent met de Bijbel dan adviseer ik om de eerste 4 boeken van het nieuwe testament te lezen. Dat is het Matteüs, Marcus, Lucas en Johannes evangelie. In dit evangelie staat het leven van Jezus Christus (wat Hij deed en zei) beschreven. Jezus laat ons God zien, omdat Hij de menselijke belichaming van God Zelf is.

De Bijbel is het meest interessante en praktische boek voor het leven. Het is in principe geestelijke voeding voor de menselijke geest. Dat is ook niet zo verwonderlijk, omdat de Christus Geest zich verbindt met de woorden die erin staan.

Om de bijbel beter te kunnen begrijpen is het goed om ook aan de Christus Geest te vragen of Hij jou daarmee wil helpen. Besef dat wat Jezus tegen anderen zegt, hij dat in principe ook tegen jou zegt. Tijdens het lezen kan je dit soort vragen stellen:

* Wat zegt Jezus tegen mij in dit gedeelte? 
* Wat spreekt mij in dit stukje het meest aan?
* Welke belofte staat er in dit stuk voor mij?
* Wat is toepasbaar in mijn situatie? 
* Wat betekent dit gedeelte voor mij?
* Wat kan ik hieruit leren?

De bijbel wordt vanuit de oorspronkelijke grondtekst vertaald. Dat er zoveel vertalingen zijn komt, omdat een gesproken taal onderhevig is aan verandering. Ons taalgebruik is niet meer zoals in de tijd van Shakespeare. Bovendien kan niet elk woord vanuit de oorspronkelijke grondtekst letterlijk worden vertaald.

Dat het ontstaan van de bijbel al een wonder op zich is, dat kan je lezen op onze site: Klik hier voor meer informatie
De Bijbel is een verzameling van 66 boeken verdeeld over 2 delen: het Oude Testament en het Nieuwe Testament. Het Oude Testament begint bij Genesis en verteld over de periode vanaf de schepping tot voor Jezus geboorte. Het Nieuwe Testament begint bij Matteüs en eindigt met Openbaring. Dat gaat over de periode vanaf Jezus geboorte tot aan zijn terugkomst. Dat ligt ook voor ons nog in de toekomst.

HULP GEESTELIJKE GROEI

HET BOEK
Een geweldig hulpmiddel is "Het Leven - Praktische lessen uit HET BOEK". 
Omdat het een duidelijke opbouwende uitleg geeft over iedere tekst, ga je ook beter de diepte van de Goddelijke principes begrijpen.
Dit boek is verkrijgbaar in twee uitvoeringen:

a. het Nieuwe Testament (ISBN nummer: 90-70998-25-4)
b. het Oude en het Nieuwe Testament (ISBN nummer: 90-6539-005-7) 

ALPHA CURSUSSEN
De Alpha-cursussen is een aanrader voor jou als je...

...meer wilt weten over het christelijk geloof
...wilt weten of er meer is tussen hemel en aarde
...nieuwe mensen wilt ontmoeten
...je kennis over het christelijk geloof wilt opfrissen

De Alpha-cursus geeft heldere en aansprekende uitleg over het christelijk geloof. De cursus is vrijblijvend en gratis. Volg dan één van de ruim 900 Alpha-cursussen in Nederland. op weg helpen.  Er is er altijd een cursus bij jou in de buurt.
Klik hier voor meer informatie over de Alpha Cursus 

HOUR OF POWER
Inspirerend en opbouwend zijn de diensten op zondagochtend om 8 en 9 uur op SBS6