PRAKTIJK

PRAKTIJK VOOR GEBEDSGENEZING

Welkom bij de Praktijk voor gebedsgenezing. God is groter dan het grootste probleem. Voor Hem is alles mogelijk. God geneest, bevrijdt en herstelt ook vandaag !

PRAKTIJK

Doodzieke hond genezen door gebed

Eindhoven 6 april 2007

 

Gisteren kwamen we met onze herdershond Rascal, die nu twaalf en een half jaar oud is, bij de dierenarts. Twaalf jaar lang was Rascal niet meer bij de dierenarts geweest, behalve alleen voor de gebruikelijke spuiten. "Onbegrijpelijk, wie had dat kunnen denken!" was de reactie van dierenarts.

Toen wij hem kochten was hij nog maar net acht weken oud. Omdat ik diep van binnen wist dat dit beestje voor ons was, hebben we hem, ondanks dat hij zo mager en schuchter was, bij een brood-fokker (wisten we toen niet) gekocht. Dat hij zo mager was was niet zo vreemd, Rascal bleek erg ziek te zijn: chronische endeldarm ontsteking. Hij had volgens de dierenarts ook een ernstige heup afwijking. Wij hoopten dat hij er over heen zou groeien. We betaalden veel aan allelei medicijnen en dierenarts kosten. Na een half jaar gaf de dierenarts ons het advies om hem in te laten slapen, omdat dit ongeneeslijk was. Toch namen we Rascal weer mee terug naar huis, inclusief de nodige dure medicijnen. 

Ik dacht: "Wacht eens even, als Jezus Christus mensen kan genezen, dan kan Hij ook dieren genezen." Toen sprak ik genezing uit, in de Naam van Jezus, over onze hond Rascal en bestrafte de ziekte. Vanaf dat moment heb ik hem geen medicijnen meer gegeven en waren alle klachten verdwenen als sneeuw voor de zon. Hij heeft ook nooit geen probleem gehad met zijn heupen, behalve die ene keer toen hij onderuit was geschoven, omdat hij een kat achterna zat. Jezus Christus is voor mij de Geneesheer voor alles wat leeft.

Tineke