PRAKTIJK

PRAKTIJK VOOR GEBEDSGENEZING

Welkom bij de Praktijk voor gebedsgenezing. God is groter dan het grootste probleem. Voor Hem is alles mogelijk. God geneest, bevrijdt en herstelt ook vandaag !

PRAKTIJK

Pijn whiplash verdwijnt na gebed

Redactie: Op 5 mei 2009 ontvingen we van  Els Voorhoeve uit N. een gebedsverzoek. Door een val krijgt ze erg veel last van pijnlijke whiplash symptomen. Twee weken later mocht er telefonisch voor haar kwaal gebeden worden. De rest van haar verhaal vertelt ze zelf: 

Els: "Graag wil ik vertellen dat God me van een whiplash heeft genezen.
Ik viel met mijn fiets en smakte vrij hard op de grond. Ik krabbelde weer op en ben lopend naar huis gegaan.'s Middags kreeg ik pijn in m'n nek en hoofd gevolgd door koude rillingen en koorts. Ik voelde me echt ziek!

De volgende dag kwam er nog een stevige oorpijn bij, met als gevolg dat we bij de artsenpost in het ziekenhuis belandden. De arts constateerde een middenoorontsteking en weet daar alle klachten aan. Enfin, ik kreeg penicilline en de oorklachten verdwenen, maar de pijn in mijn nek en hoofd bleven.

Mijn dochter had een week daarvoor de site van www.gebedsgenezing.nl gelezen. Het team had voor haar gebeden en God had haar grotendeels hersteld. Ze heeft meer gelijkmatige energie gekregen en is niet meer zo geobsedeerd met haar lijf bezig. Haar persoonlijkheid is behoorlijk ten goede veranderd. Ze stelde voor dat ik ook contact zou opnemen.

Ik belde op en toen Tineke voor mij bad trok de pijn uit mijn hoofd en ik kon mijn nek weer draaien. Tineke zei nog: "Wat doe je als de klachten weer terugkomen?" Ik zei: "Dan wijs ik ze de deur!" Dat was oké, want, zei ze, "Door Jezus' striemen is ons genezing geworden." Het staat in de voltooide tijd: het is al gebeurd.

Ik ben God dankbaar dat Jezus Christus ook buiten de kerken dit soort werkers heeft en dat het zo laagdrempelig is.

Hartelijke groeten,
Els Voorhoven.

7 oktober 2009 
Els schrijft ons het volgende: "Het gaat goed met mij, totaal geen klachten meer gehad na het gebed. De volgende dag ben ik weer aan het werk gegaan (wat lichamelijk zwaar is). Geen krimp, fijn he!! Ben God heel dankbaar daarvoor!!!"