PRAKTIJK

PRAKTIJK VOOR GEBEDSGENEZING

Welkom bij de Praktijk voor gebedsgenezing. God is groter dan het grootste probleem. Voor Hem is alles mogelijk. God geneest, bevrijdt en herstelt ook vandaag !

PRAKTIJK

Na 34 jaar verlost van ernstig trillende handen

Juni 2009


Begin mei 2009 kregen wij een gebedsverzoek binnen van Urmila: “Er is zo vaak voor mijn hand gebeden, maar mijn hand blijft trillen of beven.”

Ze is een vrouw van 49 jaar, moeder van 2 kinderen en woont al 28 jaar samen met haar partner. Dit is haar verhaal:

Urmila: “Het trillen begon, net als bij mijn moeder, toen ik 15 jaar was. Ik ben nu 49. De specialisten zeiden dat ik er maar mee moest leren leven, maar ik kon er bijna niet mee leven. Het trillen beheerste mijn hele leven, bijvoorbeeld met angst om in het bijzijn van anderen te moeten eten of te drinken. Op feestjes en zo at of dronk ik vaak niets. Alles wat ik met mijn handen deed, was moeilijk door het trillen van mijn handen. Mijn linkerhand trilde ook, maar niet zo erg als mijn rechterhand, waarin ik niets vast durfde te houden.

Tineke heeft telefonisch met mij gebeden tot Jezus. Na het eerste telefonische gebed was het trillen al voor de helft afgenomen. Het trillen werd wel erger als ik het druk had of gespannen was. Ik moest nog een keertje bellen en Tineke bad weer. Toen is mijn hand helemaal stil gebleven tot nu toe.

Ik weet dat Jezus Christus mij genezen heeft. Voor mij is Jezus altijd al heel bijzonder geweest. Zelf kom ik uit een hindoe gezin, maar heb vroeger als kind op een rooms-katholieke school gezeten. Daar vond ik de verhalen over Jezus geweldig. Later ben ik over Jezus gaan lezen in de Bijbel. Ik ben een tijdje naar de kerk gegaan, maar mijn partner (hij is wel hindoe) werd daar heel boos om.  Toen heb ik toen tegen hem gezegd: “Goed, ik ga niet meer naar de kerk omdat jij het niet wilt. Maar Jezus kan je niet van mij wegnemen!”