PRAKTIJK

PRAKTIJK VOOR GEBEDSGENEZING

Welkom bij de Praktijk voor gebedsgenezing. God is groter dan het grootste probleem. Voor Hem is alles mogelijk. God geneest, bevrijdt en herstelt ook vandaag !

PRAKTIJK

Toon van H. genezen van reuma en weer bemoedigd na verlies van zijn kindje.

September 2019

 

Ondanks dat zijn geloof een flinke deuk heeft opgelopen door het verlies van zijn kindje, neemt Toon van H. toch contact met ons op. Vooral de laatste twee jaar kan hij zeer slecht lopen vanwege verstijfde ledematen. Hij heeft reuma. Nu, vijf jaar later, schrijft Toon ons over zijn genezing.

Toon: "Mijn zoon Wim vertelde me over de Praktijk voor Gebedsgenezing en de gebedsgroep voor ziekengenezing. Ik nam contact met jullie op en vertelde over de reuma.

In dat gesprek zei ik dat ik geen vertrouwen meer had in de beloften van de Bijbel. Daar staat: “Als jullie iets vragen in mijn naam, dan zal Ik het doen.” In 1990 is ons zieke kindje zes maanden na haar geboorte toch gestorven, ondanks de gebeden. Daardoor was mijn geloof in die woorden compleet weg. Ik was verward en probeerde kwaad te worden op God, maar dat lukte mij niet. Waarom stond die belofte er in? Mijn teleurstelling was zo groot. Toch is de hoop op God niet weggegaan.

Tijdens het gesprek werd ik bemoedigd om toch deze belofte uit Johannes opnieuw te geloven.

Van de week besefte ik dat de reuma helemaal is verdwenen. Ik kan weer alles doen. Al een aantal jaren na dat gesprek en gebed ervaar ik dat God mij merkbaar zegent. Daarom vertel ik u over mijn genezing. Dank u dat u gebeden heeft voor mij. Uw gebeden zijn verhoord door God.

Liefdevolle groet,

Toon van H."