PRAKTIJK

PRAKTIJK VOOR GEBEDSGENEZING

Welkom bij de Praktijk voor gebedsgenezing. God is groter dan het grootste probleem. Voor Hem is alles mogelijk. God geneest, bevrijdt en herstelt ook vandaag !

PRAKTIJK

Toine v L. geneest van gordelroos

Januari 2021

(Geschreven door Tineke Hanique).

Toine is gelukkig getrouwd, trotse vader van 3 kinderen en is ZZPer. Hij vertelt dat een medium In het verleden wratten en pijn had weg gebeden en hoopt dat ook ik zijn pijn bij hem kan wegbidden.
Aan de lijn hoor ik een krachtige mannenstem, maar in werkelijkheid is Toine gebroken. Hij heeft gordelroos en ligt al zes weken met vreselijke zenuwpijnen op bed.

Toine: “Ik heb ooit mijn been verbrijzeld en mijn rug gebroken, maar deze zenuwpijn is onhoudbaar. Normaal duurt gordelroos maar twee weken, maar ik heb te laat medicijnen gekregen, omdat ik te laat naar de dokter ben gegaan. Volgende week moet ik naar de pijnbestrijding.”
Ik vraag naar de pijnscore. Toine geeft een score 9 - 10 aan.
“Kom, ik ga deze ziekte en pijn in gebed bij Jezus brengen, want Hij is het Die geneest.” Na een kort gebed vraag ik naar de pijnscore. De pijn is gezakt naar een 5.
Ik zeg: “Een klein gebedje en de pijn is al 4 tot 5 punten gezakt. Weet je: ik ga nog een keer voor je bidden.”
Na het tweede korte gebed is de pijn weer verder gezakt: score 2. Nadat ik hem vertel dat Jezus gaat voor een 100% genezing, bid ik nogmaals.

Toine is helemaal verbaasd dat de pijn helemaal weg is en stapt pijnvrij uit zijn bed. "Weet je Toine," zeg ik, "Jezus staat aan zijn levensdeur en klopt. Hij vraagt jou toestemming of Hij in jouw leven mag komen, zodat Hij alles kan wegnemen wat jouw leven schade doet en om jou vol te maken met Zijn liefde, rust, vrede en al het goede. Mag Hij dat van jou?" “Heel graag,” is het antwoord van Toine.
Nadat een dankgebed en gebedszegen was uitgesproken over zijn gezin en onderneming was uitgesproken, beëindigden we het gesprek.