PRAKTIJK

PRAKTIJK VOOR GEBEDSGENEZING

Welkom bij de Praktijk voor gebedsgenezing. God is groter dan het grootste probleem. Voor Hem is alles mogelijk. God geneest, bevrijdt en herstelt ook vandaag !

PRAKTIJK

Genezing tennisarm en irritatie ogen

Twan is getrouwd en heeft 3 dochters van 11 tot en met 17 jaar.
In maart 2010 schreef hij het volgende verzoek aan de Praktijk voor Gebedsgenezing:

"Zou je voor me willen bidden? Ik heb de volgende klachten:
- Vervelende chronische jeuk (25 jaar); ik moet continu zalf gebruiken 
- Continu oorsuizing in mijn linkeroor 
- Ik ben snel geestelijk moe en heb als ik in rust ben, zeurende hoofdpijn.
- Na een dag werken, moet ik zoeken naar de juiste woorden. Namen 
verwissel ik te vaak. Ik weet dat Jezus Christus me zal genezen."

Dat Jezus deze klachten zal genezen, vertelt Twan in een andere email:

"In 2007 ben ik me gaan verdiepen in gebedsgenezing. Omdat ik niet genezen wilde worden door een onbekende geest die "zich voordoet als een engel van het licht" (een citaat uit de Bijbel), vond ik het belangrijk te weten wie mijn Genezer is. Via Google werd ik verwezen naar de website www.gebedsgenezing.nl

Ik heb de site een aantal keer doorgelezen en kwam tot de conclusie dat ik die volledig kon/kan onderschrijven.
Al enkele jaren had ik last van een tennisarm. Ik heb me nooit echt ervoor laten behandelen door de dokter. Hij wist er wel van en de remedie was zo min mogelijk belasten. In de fabriek moest ik aangepast werk doen, dus geen schepwerk meer.

Op een avond kwam ik laat thuis van mijn werk. Ik was moe en had die dag in de fabriek iets in mijn oog gekregen en dit deed behoorlijk pijn. Ik ben voor mijn oog niet naar de dokter geweest maar had die dag wel veel 
gespoeld.

Op die bewuste avond zat ik weer te lezen op de site van gebedsgenezing.Ik ging in gebed en merkte even later dat mijn zere oog en de tennisarm volledig hersteld werden tot op de dag van vandaag. Thanks to Jesus!! 

Met mijn gezin ga ik regelmatig naar de hervormde kerk. Mijn geloof in Jezus Christus heeft meer diepgang gekregen door de genezing van mijn tennisarm en mijn oog."

Redactie: Op dit moment zijn we in gebedsstrijd voor de klachten die Twan eerder beschreef (jeuk, oorsuizen, hoofdpijn, vermoeidheid)