PRAKTIJK

PRAKTIJK VOOR GEBEDSGENEZING

Welkom bij de Praktijk voor gebedsgenezing. God is groter dan het grootste probleem. Voor Hem is alles mogelijk. God geneest, bevrijdt en herstelt ook vandaag !

PRAKTIJK

Dochter geneest van scoliose, Ma van reuma, Pa van versleten enkels en koortsaanvallen

Augustus 2007

(Met toestemming van de betrokkenen, geschreven door Tineke)

Jan, Miriam en dochter Carla ontmoeten we al een aantal jaren op de camping. Het zijn lieve, hartelijke, gastvrije mensen.

Tijdens de zomervakantie van 2004 zaten Miriam en ik gezellig te kletsen, onder het genot van het zonnetje en een lekker glas wijn. Miriam vertelde  over de rituele reinigingen die ze regelmatig onderging. Verder over een ‘vuurloop’ (over gloeiende kolen lopen) die ze af en toe deed, over antwoorden op levensvragen die ze zochten in tarotkaarten, over ‘droomvangers’ en over de betekenis van het altaartje met elfjes en wierook, dat op hun tafel stond. Ze vertelde dat ze mensen konden afhelpen van onder andere hoofdpijn, door hen te behandelen met reiki en door gebruik te maken van de energie van de kosmos. Als kruidenvrouwtje gebruikte Miriam de geneeskrachtige kruiden die 'Moeder Aarde' aan ons geeft; sommige daarvan konden de pijn van de reuma verzachten, een ziekte waar ze al jaren aan leed.

Met interesse had ik naar haar geluisterd. “Wat bijzonder interessant zeg! Toch wel leuk dat we zo'n beetje collega's van elkaar zijn op dit gebied, want ik doe gebedsgenezing.” Ook ik vertelde hoe mensen waren genezen - maar dan door gebed -, van ziektes als reuma, scoliose en kanker. “Als je wilt, zou ik ook heel graag voor jouw reuma willen bidden” stelde ik voor. Een aanbod dat ze dankbaar aannam. Ter plaatse bad ik voor haar. Verwonderd zei ze daarna: “De pijn is weg! Ik kan mijn vingers weer soepel bewegen!” Toen ze me bedankte zei ik: “Het enige wat ik doe, is bidden. Het is de Allerhoogste Bron, Jezus Christus, die jou heeft genezen. Bedank Hem maar!”

Op dat moment kwamen haar man Jan en hun achttienjarige dochter Carla aanlopen. Ze liet hun gelijk haar vingers zien die niet meer opgezwollen en rood waren. “Tineke heeft net voor mij gebeden, en de pijn is weg. Misschien dat ze ook wel voor jou kan bidden, Carla?” Zonder op antwoord te wachten vertelde ze me dat haar dochter een aangeboren pijnlijke scoliose had (een aangeboren kronkel in haar ruggewervel) van 46 graden en enkele jaren in een harnas / een brace heeft moeten lopen. Ze had op de plek van de scoliose een draak laten tatoeëren die geneeskracht zou hebben. Ik legde mijn vinger op die plek en bad in Jezus’ autoriteit een kort, simpel gebed. Miriam en Jan zagen voor hun ogen hoe de kromming rechter werd. Carla echter voelde behalve dat ook de pijn wegtrekken en haar wervels verschuiven toen een hand over haar hele rug en hoofd streek. Al voelde die hand aangenaam en warm aan, toch bracht het haar helemaal van slag. Ik kon haar geruststellen door te zeggen: “Het is toch heel normaal, dat je van je stuk bent. Het is eventjes niet niks om aangeraakt te worden door de hand van Allerhoogste Goddelijke Bron Zelf die jou geneest!”

Later op de dag kwam Jan met de vraag of ik ook voor hem wilde bidden. Hij had al jaren last van versleten pijnlijke enkels. Bovendien had hij op dat moment ook flinke koorts, een jaarlijks terugkerend probleem in de eerste twee weken van de vakantie door oververmoeidheid. Ik bad een kort gebed in de Naam van Jezus. De koorts week en Jan zijn enkel genas ter plaatse. Toen hij mij bedankte zei ik: “Jan, ik bid, meer doe ik niet. Ik zal je dank doorgeven aan de Allerhoogste Bron, Jezus Christus.”

Inmiddels zijn we nu drie jaar verder. Miriam heeft sindsdien geen last meer gehad van reuma. Jan heeft na het gebed geen koortsaanvallen meer gehad en kan zonder pijn in zijn enkels kilometers wandelen, zelfs op oneffen paden. Dochter Carla is inmiddels door haar arts volkomen genezen verklaard en beoefent het kappersvak. En ik als bidster? Ik blijf altijd weer even dankbaar en verwonderd over ieder wonder.