PRAKTIJK

PRAKTIJK VOOR GEBEDSGENEZING

Welkom bij de Praktijk voor gebedsgenezing. God is groter dan het grootste probleem. Voor Hem is alles mogelijk. God geneest, bevrijdt en herstelt ook vandaag !

PRAKTIJK

Sandra geen paniekaanvallen meer

September 2013

Sandra is een studente van 21 jaar. In september 2013 liet ze ons weten dat ze een jaar vrij is van de paniekaanvallen. Ze wilde haar verhaal graag delen om anderen te vertellen dat Jezus Christus ook hen wil genezen.  

"Vorig jaar december heb ik mijn eerste paniekaanval gehad door een combinatie van een nare stage-ervaring en te druk zijn. In februari heb ik een rustmaand gehouden, hierna ging het weer goed met mij. 

Echter in maart begon ik weer aan een nieuwe stage en kwamen mijn angsten en gepieker weer terug. Het was echt verschrikkelijk en het werd steeds erger, durfde niet eens meer alleen te zijn. 

Op een gegeven moment was ik aan het googlen en kwam ik op deze gebedsgenezing-site. Ik las al die prachtige verhalen en dacht: als ik bel dan genees ik! 
Meerdere malen is er voor mij gebeden en God gaf me rust op Zijn tijd. Ik was niet na 1x bidden van al mijn klachten af, maar ik ervaarde wel rust. 
Nu, bijna een jaar later, gaat het beter met me. Ik let goed op hoe druk ik ben en ik doe meer dingen die voor mij goed voelen. Elke dag vraag ik God om wijsheid, Hij geeft mij kracht waar ik dat nodig heb. 

Misschien geneest Hij je niet opeens, maar Hij geeft je wel inzicht hoe je ermee om kan gaan, daar ben ik zeker van. Iedereen ervaart wel eens iets in zijn leven wat heel naar is, je bent niet alleen! Blijf altijd kijken naar het positieve. 'Tel je zegeningen, een voor een'. Ga met God en laat de liefde die jij voor God hebt, zien om voor anderen een inspiratie te zijn." 

Groetjes,
Sandra