PRAKTIJK

PRAKTIJK VOOR GEBEDSGENEZING

Welkom bij de Praktijk voor gebedsgenezing. God is groter dan het grootste probleem. Voor Hem is alles mogelijk. God geneest, bevrijdt en herstelt ook vandaag !

PRAKTIJK

Petra genezen van fybromyalgie

Oktober 2015 

Redactie: 
Lichen Scleroses is een aandoening aan de vagina, waarbij je veel jeuk, uitslag en wondjes krijgt wat uiteindelijk soms kan leiden tot huidkanker aan de vagina. Het samenzijn van man en vrouw wordt er erg door bemoeilijkt. 
Fibromyalgie (FM) betekent letterlijk: pijn in bindweefsel en spieren. Fibromyalgie wordt ook wel weke delen reuma genoemd. 
Menselijk gezien zijn beide ziekten tot op heden meer een zaak van het bestrijden van symptomen en leren omgaan met de klachten die optreden, dan een zaak van genezen.

Petra: Ik heb de kwaal zo'n twee jaar gehad en ging om het half jaar naar de gynaecologe voor een onderzoek om te kijken of het stabiel bleef. Ze noemde de kwaal niet te genezen, welk uitspraak ik wel direct verbroken heb. Je krijgt zalf mee om de onrust in de huid te dempen en te voorkomen dat het vulvakanker wordt, vervelend is wel dat het de huid heel dun maakt waardoor je veel wondjes krijgt.

Vorig jaar heeft Tineke er twee keer voor gebeden Het scheen beter te worden maar naarmate de tijd verstreek, kwamen de klachten in volheid terug. De symptomen veranderden niet, ik ging gewoon door met het smeren van zalf. Toch kreeg ik na dat gebed wel een sterk het gevoel dat het goed zou komen net als toen.

Ik heb jaren geleden ernstige fybromyalgie (ook niet te genezen?!) gehad. Ik had ontzettend veel pijn, maar God had me duidelijk gezegd me te zullen genezen. Soms had ik tijden van ontmoediging en twijfel waarbij ik dacht: “Heb ik God wel goed begrepen?” God had tegen me gezegd dat het een proces was en dat is ook zo gegaan. Dus dat ik niet meteen genezen was van Lichen Scleroses na het gebed kwam niet zo rauw op m'n dak.

Ik heb het ‘genezen willen worden’ eigenlijk losgelaten en realiseerde me na een tijdje dat de klachten hoegenaamd weg waren. Een bijzondere ontdekking!
Mijn man en ik zijn God hier heel dankbaar voor!!