PRAKTIJK

PRAKTIJK VOOR GEBEDSGENEZING

Welkom bij de Praktijk voor gebedsgenezing. God is groter dan het grootste probleem. Voor Hem is alles mogelijk. God geneest, bevrijdt en herstelt ook vandaag !

PRAKTIJK

Genezen peesschede ontsteking

April 2019

Albert: "Al vaker heb ik gebeld met de praktijk voor gebedsgenezing. De heldere en nuchtere uitleg van soms moeilijke of lastige geloofskwesties door Tineke en haar medewerkers zijn heel waardevol. Vaak is er een ‘woord’ of een beeld wat precies beschrijft waar je soms inzit en wat je (weer) op weg helpt. Erg bemoedigend om te ervaren.

Ik loop al een hele tijd te kwakkelen. Nu bijna 1 jaar in een burn-out met daarbij ook een frozen shoulder wat elkaar ook nog weer beïnvloed. In januari 2019 was ik bezig met het verwijderen van oude plinten omdat deze vervangen moesten worden. Op dat moment had ik nog niet zoveel schouderklachten rechts maar wel wat beperkt in gebruik. Op een gegeven moment zette ik mijn linkerhand op de grond en voelde een pijnlijke steek. In eerste instantie niet zoveel aandacht aan besteed. Toch deed het steeds meer pijn en na een paar dagen toch maar naar de huisarts gegaan. De huisarts constateerde dat het een peesschede ontsteking was. Daar moet normaal gesproken een injectie toegepast worden in de hoop dat de ontsteking dan verminderd of verdwijnt. Op zich een pijnlijke en onplezierig vooruitzicht. Op advies van de huisarts diezelfde dag een brace besteld om mijn linker hand en pols te ontzien en te ondersteunen.

Ik had eerder al een bel afspraak gemaakt met Tineke en dat zou de volgende dag zijn. Inmiddels was de brace aangekomen. Maar goed, eerst even bellen waarbij ik mijn verhaal doe. Aan het eind vraagt Tineke of ze voor mij mag bidden wat ik natuurlijk prima vind. Ik zie mezelf nog zitten achter mijn bureau, ik steun met mijn linker elleboog op het bureau en houd mijn hand omhoog. Op het moment dat Tineke deze hand en de peesontsteking aanspreekt voel ik warmte en de pijn trekt uit mijn linker hand/pols. Wat was en ben ik daar blij mee dat Jezus nog steeds geneest. En ja ik ben nog onderweg qua herstel van mijn burnout en frozen shoulder maar ook daar helpt God mij doorheen.

Niet alles is te quick fixen sommige dingen duren wat langer om voor mij onduidelijke redenen. Herstel van een burn-out heeft ook te maken met herstel van je identiteit en persoonlijkheid zodat je die man/vrouw zult worden zoals God je heeft bedoeld. Zonder angst voor mensen, angst voor meningen of afwijzing. En dat is volgens mij niet mogelijk met een knip van een vinger maar het is een zorgvuldig proces waarbij de Heer -als je Hem toestaat en vertrouwd- samen met jou door het dal gaat om er weer sterker en volwassener uit te komen omdat Zijn liefje jou geneest…en waardoor je meer en meer gaat lijken op Jezus en je bestemming vindt."