PRAKTIJK

PRAKTIJK VOOR GEBEDSGENEZING

Welkom bij de Praktijk voor gebedsgenezing. God is groter dan het grootste probleem. Voor Hem is alles mogelijk. God geneest, bevrijdt en herstelt ook vandaag !

PRAKTIJK

Vanwege paniekaanvallen werkloos

Juni 2016.

Redactie: Martin van 28 is een gelovige, getrouwde man en vader van een dochtertje van nog geen half jaar oud. Hij raakte werkloos door paniekaanvallen. Op zijn sollicitaties kreeg hij de ene afwijzing na de andere. Maar toen hielp God hielp hem op een bijzondere wijze. 

Martin: Mijn vorige werkgever verlengde mijn eenjarig contract niet. Binnen een maand kon ik al beginnen bij een zeer goed bedrijf met veel toekomstperspectief. Tijdens de eerste week kreeg ik  last van paniekaanvallen. Ik sliep en at niet meer. De baas wilde niet verder met me en ik stond weer op straat. Wel had ik veel baat bij de professionele hulp, maar dat hielp me niet aan een nieuwe baan. Nadat ik maanden thuis had gezeten, heeft de Praktijk voor Gebedsgenezing voor mij gebeden. Een korte tijd daarna kreeg ik de gedachte dat ik mijn oude baas moest bellen die mij had ontslagen. Dat liet me niet los, dus ik belde hem en vertelde dat ik nog altijd werkeloos was en of hij misschien een idee had. Ja, dat had hij, ik zou nog wel wat hem horen. Diezelfde dag belde een nieuwe werkgever mij op. Mijn oude baas had hem gebeld en mij bij hem aanbevolen. 

Inmiddels ben ik ruim 2 maanden werkzaam bij deze werkgever die uiterst tevreden over me is. Paniekaanvallen heb ik niet meer gehad en ik voel me dank zij Jezus Christus een gezegend mens.