PRAKTIJK

PRAKTIJK VOOR GEBEDSGENEZING

Welkom bij de Praktijk voor gebedsgenezing. God is groter dan het grootste probleem. Voor Hem is alles mogelijk. God geneest, bevrijdt en herstelt ook vandaag !

PRAKTIJK

Myrthe V. geneest van jicht in voeten

Maart 2017

Redactie: Myrthe belde ons vorig jaar. De artsen wisten niet zeker of het wel jicht was, maar jicht of niet, ze kon nauwlijks lopen vanwege de pijn aan haar voeten. Het gekke was dat de pijn na elk gebed verdween, maar na een paar dagen weer terugkwam. Wij begrepen toen niet dat God blijkbaar 2 vliegen in 1 klap wilde slaan. Lees het verslag van Myrthe en je zult begrijpen wat ik bedoel. 

Mirthe: Vorig jaar had ik heel veel pijn in mijn voeten, de pijn was niet te dragen. Het leek of ik iedere keer jicht aanvallen had. Mijn voeten waren niet rood maar, wel opgezwollen. De pijn kwam altijd als ik boodschappen ging doen. Toen dacht ik: ik ga contact opnemen met de Praktijk voor Gebedsgenezing. Jullie baden voor me en daar was ik heel blij mee. 
De pijn bleef een tijdje weg, maar kwam toch ook weer terug. Ik snapte er niks van. 
Op een dag wist ik wat er aan de hand was.. 
Ik was al heel lang bezig met shakes te drinken om af te vallen. Ik ging naar de supermarkt en het was het alsof ik een boodschap kreeg om hiermee te stoppen. Plotseling dacht ik: "Ik moet hiermee stoppen". Sinds ik hiermee gestopt ben, heb ik al maanden helemaal geen pijn meer in mijn voeten gehad. 
Achteraf gezien waren de shakes helemaal niet goed voor mij, omdat ik een mindere nierfunctie bleek te hebben.
Ik bid nu elke dag en wil ook nog de Alfa Cursus doen, maar dat komt nog. 
Ik was blij dat ik jullie had gebeld, want ineens was alles veranderd. Ik dank God hiervoor.