PRAKTIJK

PRAKTIJK VOOR GEBEDSGENEZING

Welkom bij de Praktijk voor gebedsgenezing. God is groter dan het grootste probleem. Voor Hem is alles mogelijk. God geneest, bevrijdt en herstelt ook vandaag !

PRAKTIJK

Melany genezen van jarenlange angststoornis

In oktober 2013 schreef Melany ons een mailtje, dat ze genezen was van haar angststoornis die jarenlang hun leven had beheerst. Melany is een alleenstaande vrouw van 60 jaar met 2 volwassen kinderen. Ze schreef ons het volgende: 

"Ik geloof dat het ongeveer 6 jaar geleden was dat ik jullie belde, omdat ik toen last had van paniekaanvallen. Ik kwam op jullie site terecht omdat ik de site van Char het medium zocht. Toen wist ik eigenlijk: Ja dit zocht ik. Ik stuurde toen mijn eerste e-mail. Toen ik met je belde zei je Heer: “Melany is verscheurd van binnen.” Toen voelde ik ook dat ik genezen werd.
Ik had echt een lege plek van binnen omdat ik als kind iets ergs mee gemaakt. Dat vertrouwde ik ook niemand toe. Tijdens gebed is die lege plek opgevuld en geheeld, want het kleine meisje in mezelf werd op dat moment getroost.
Het is in de jaren ervoor een heel proces geweest om er mee om te gaan, maar de troost was er niet en dat had ik nodig. Die troost kwam van Jezus tijdens het gebed voor mij. Ik ben ook niet langer met die ervaring van vroeger bezig. Sinds dat gebed merk ik dat ik niet meer boos ben over wat er gebeurd is, en kan ik dingen gemakkelijker accepteren.
De paniekaanvallen zijn nooit meer zo heftig geweest. Sinds die tijd ben ik al twee keer verhuisd, die stap durfde ik eerder nooit te maken. Ik heb daardoor ook het vertrouwen terug en Jezus is mijn gids in het leven. 
Je mag mijn verhaal op de site zetten hoor, want ik hoop dat iemand anders dit ook zo mag ervaren."