PRAKTIJK

PRAKTIJK VOOR GEBEDSGENEZING

Welkom bij de Praktijk voor gebedsgenezing. God is groter dan het grootste probleem. Voor Hem is alles mogelijk. God geneest, bevrijdt en herstelt ook vandaag !

PRAKTIJK

Genezen van Longkanker

5 januari 2011


Toen Patrick in maart 2010 van de specialist te horen kreeg dat hij longkanker had en dat er geen behandelplan voor hem was, belde hij de Praktijk voor Gebedsgenezing voor gebed. Acht maanden later schreef Patrick ons dit geweldige nieuws:

"Hierbij wil ik je meedelen dat ik genezen ben van longkanker. God is groot, God is machtig, God is genadevol. Ik dank hem met heel mijn ziel, geest en leven.

Op het moment dat ik te horen kreeg van de arts dat ze geen behandelplan voor mij hadden, heb ik God gesmeekt om genade. Ik heb mij totaal overgegeven aan Hem. Ik ben door vuur gegaan, maar achteraf heb ik altijd het gevoel gehad dat ik gedragen werd door God.

Ik merkte nadat je voor mij gebeden had niet direct lichamelijke verbetering, dat heeft maanden geduurd.

Door Gods woord in de Bijbel en Zijn belofte dag en nacht te proclameren en blind te geloven op zijn woord heb ik ervaren dat hetgeen in de Bijbel staat veel meer betekenis heeft dan geschreven woorden.
Het leek alsof de woorden uit de Bijbel als een soort antibioticakuur werkten in mijn lichaam.

Alle glorie aan onze machtige God."