PRAKTIJK

PRAKTIJK VOOR GEBEDSGENEZING

Welkom bij de Praktijk voor gebedsgenezing. God is groter dan het grootste probleem. Voor Hem is alles mogelijk. God geneest, bevrijdt en herstelt ook vandaag !

PRAKTIJK

Kinderwens Karin R. verhoord, ondanks een auto-imuum aandoening

November 2018

Redactie: Ik kan me nog zo goed het telefonisch gesprek met Karin herinneren. Ze vertelde ons over haar diepste verlangen, de terugkerende hoop wat steeds weer gevolgd door teleurstellingen, het intense verdriet, de vele mensen die voor hun baden, de onverhoorde gebeden en haar strijd met de ‘God-waarom?’ vragen. Ook wij baden verschillende keren echter zonder zichtbaar resultaat. En dan, een jaar later, op 5 oktober 2018 stuurt Karin ons een foto van een prachtig mooi Godswondertje, een babymeisje van anderhalve week oud. Ik laat Karin aan het woord. 

Karin: "Eind 2015 ben ik hertrouwd met Edwin, samen vormen wij een samengesteld gezin met drie kinderen. Toch hadden wij samen ook een kinderwens, welke lastig in vervulling bleek te gaan. In november 2016 eindigde onze eerste zwangerschap na 13 weken in een miskraam. Cynisch genoeg hadden wij de dag ervoor nog een echo laten maken en wees niets op deze verdrietige afloop. Uit onderzoek bleek dat het een gezond kindje betrof, maar dat de placenta hevig ontstoken was. De diagnose CHI volgde, een auto-immuun aandoening waarbij het lichaam de zwangerschap bestrijdt als iets wat er niet thuishoort met een miskraam tot gevolg. De grond werd onder onze voeten weggeslagen toen we hoorden dat het herhalingsrisico zeer hoog was (60% tot 90%). Echter hielden we goede moed, mede dankzij ons geloof in onze Heer Jezus, maar desondanks volgden nog drie miskramen ondanks de medicatie die ik slikte. Ons geloof kreeg een zware klap en de aanblik van zwangeren, baby’s en alles wat daarmee te maken had werd opeens pijnlijk en confronterend. Ik begon te twijfelen: is de God van wonderen die in de bijbel beschreven wordt dan niet meer dezelfde? Over onze vruchtjes heb ik telkens psalm 139:16 uitgesproken: ‘Uw ogen zagen mijn vormeloos begin, de dagen die geformeerd zouden worden toen nog geen daarvan bestond’. Wat ik niet wist is dat ondanks mijn boosheid en verdriet er steeds mensen voor ons aan het bidden waren. Ik hield in gedachten dat ik niet bitter, maar beter moest worden en dat voor God niets onmogelijk is, ondanks wat de wetenschap zegt! Dit bevestigde ook de praktijk voor gebedsgenezing. Bij God is alles mogelijk, hij geeft geen dode kinderen, maar heeft het goede met ons voor! Geheel onverwacht bleken wij in januari 2018 zwanger en is onze dochter Sarah onlangs geboren, een godswonder! Voor Hem is niets onmogelijk, wij zijn Hem dankbaar voor zijn goedheid en genade!" 

U bent groot, u doet wonderen, u alleen bent God! (psalm 86:10)