PRAKTIJK

PRAKTIJK VOOR GEBEDSGENEZING

Welkom bij de Praktijk voor gebedsgenezing. God is groter dan het grootste probleem. Voor Hem is alles mogelijk. God geneest, bevrijdt en herstelt ook vandaag !

PRAKTIJK

Vrij van jarenlange angsten, duizelingen, vermoeidheid, been- en nekpijnen

Vrij van jarenlange angsten, duizelingen, vermoeidheid,  been- en nekpijnen

19 september 2010

Mijn naam is Bob en ik ben 45 jaar.

In 1996 werd mijn leven op zijn kop gezet. Ik had moeite de vrachtwagen op de goede weghelft te houden, had het gevoel dat ik ronddraaide en dat de snelweg steeds smaller werd. Ik raakte totaal in paniek. Vanaf toen is mijn leven nooit meer hetzelfde geweest.

Ik was vaak duizelig, angstig, kon moeilijk staan, ik was bang dat ik omviel, ik kreeg spierklachten, spanningen en vaak het gevoel dat ik niet kon denken. Ik kon slecht slapen, werd van alles wakker. Continu suizen in mijn oren. De dokter zei dat ik kerngezond was, dus ja, maar eens een weekje vakantie nemen. Ook dat hielp niet; het werd steeds erger. Thuis was ik te moe om een spijker in de muur te slaan en alles ging met veel moeite. Ik had problemen met mijn nek en problemen waar veel mensen waren (duizelig). Ook thuis had dit zijn effect. In 1998 bleef ik ziek thuis.

In 2000 kwam ik bij een paragnost die Reiki gaf. Ik had mijn twijfels maar ja ”baat het niet dan schaadt het niet...” Maar het mocht niet baten. De pijn in mijn nek en schouders was niet weg en de angsten begonnen juist nog erger te worden.

Ik wilde, nadat de bedrijfsarts had gezegd dat het tussen mijn oren zat, naar een psychiater. Ik had een ‘gegeneraliseerde angststoornis’. Ik kreeg antidepressiva en n die week, ik ben nog nooit zo bang geweest als in die week.

Juni 2003 nam een goed familielid, hij was paragnost, mij een anderhalf jaar mee op sleeptouw. Hij communiceerde met overledenen en kon helen. Hij zei dat de angst beetje voor beetje afgebroken moest worden, want ik had in mijn jeugd dingen meegemaakt die zo ernstig waren dat ik het niet meer kon herinneren, ik moest hier zelf achterkomen. “In de paranormale wereld willen ze jou erbij hebben,” zei hij. Hij noemde mij een meester en ik moest later mensen gaan helpen. Tegen mijn vrouw had hij gezegd dat ze mee moest veranderen, anders zou het tussen ons spaak lopen. Door deze uitspraak is onze relatie in een diepe crisis beland. Ik moest terug tot mijn kindtijd en alles verwerken.

Januari 2005 was ik LEEG en nog steeds BANG, was zwak, veel moe en depressief. In mei 2005 belde ik hem op dat ik dit niet meer volhield. “Als ik meer vertrouwen had in de wezentjes die bij me waren,” zei hij, “dan was het allemaal niet zo moeilijk.”

Augustus 2005 ben ik weer gaan werken als chauffeur. Doodmoe kwam ik thuis. Mijn lichaam was zo leeg dat het tot in de middag duurde voor ik herstelde. Voor het eerst in dat jaar dacht ik aan zelfmoord. Ik voelde niets meer.

De jaren gingen weer voorbij, ik deed mijn werk zo goed als ik kon, maar ik had er geen plezier meer in. De pijn in mijn benen was soms niet te houden. Door de leegheid begon ik een eetstoornis te  ontwikkelen en werd ik 20 kilo zwaarder, waardoor ik nog depressiever werd.

In het najaar van 2009 vertelde een nieuwe collega die Jezus kende mij dat Jezus echt genas. Ik begon over Jezus te lezen en steeds meer naar Family 7 te kijken.

In januari 2010 nog contact gehad met paragnost omdat ik er geen geloof meer in had, hij zei dat ik meer vertrouwen moest hebben en anders niet voor deze wereld had moeten kiezen. Dit deed mij zeer veel pijn en verdriet.

Een maand of twee later kreeg ik een droom over een kruis; dat schitterde wel zo mooi.... Ik was onder de indruk, maar begreep toen de betekenis niet gelijk.
 
Eind mei 2010 typ ik in Google: “Jezus geneest”  en kom op de site van de Praktijk voor Gebedsgenezing. Op dat moment voel ik een enorme kracht en word zenuwachtig. Ik schrijf een stukje, zal ik het doen of niet? Twijfels...., is het niet gevaarlijk? gaat er door mijn hoofd... “Pats, verzenden, door heel mijn lichaam giert een stroom die ik niet ken, wat is dit nou? Die dag voel ik me goed en ben ik blij de stap gezet te hebben.

De volgende dag krijg ik Tineke aan de lijn. Mijn lichaam voelt raar aan. Zij bidt voor mij en ik vraag Jezus in mijn leven te komen. Ik viel in slaap en toen gebeurde het. Hier kwam genezing en ik voelde enorme angst, dit was schrikken. Wat had ik gedaan? Niet weer, dacht ik. ‘s Morgens werd ik goed wakker en die dag was geweldig.

Ik ben in de maanden daarna een volkomen ander mens aan het worden. God heeft mij gemaakt om ongeschonden te zijn. Een goede kennis van mij zegt elke keer dat ik zo anders ben. Veel rustiger en aardiger. Hij zegt: “Je woorden zeg je met zoveel kracht en rust”.

Het werk doe ik weer met plezier en in alles voel ik diepe dankbaarheid. Mijn vrouw en ik zijn weer dichter bij elkaar gekomen en met mijn zoon gaat het ook beter.

Dit verhaal wil ik graag opdragen aan het gebedsteam van de Praktijk voor Gebedsgenezing.

Ik wil de Heer Jezus ontzettend bedanken en ook het gebedsteam voor het geweldige werk dat zij doen uit de naam van Jezus Christus.

Redactie: 2 maanden later op 12 november 2010 schrijft Bob het volgende:
Het gaat mij werkelijk goed en ik denk nog vaak aan die eerste dagen na het gebed, het was geweldig! Ik weet dat God nog steeds aan mij werkt. Soms word ik spontaan ´s nachts wakker en ben hartstikke fit, heel veel dromen. Mijn werk gaat met veel meer met plezier en de negatieve gedachten zijn er nauwelijks nog, ook mijn rust is er nog steeds. Ik ben weer graag thuis en voel geen boosheid meer naar mijn vrouw. Ik zie weer een band ontstaan met de kinderen. De pijn in mijn benen en spieren zijn nagenoeg verdwenen, ook voel ik dat er veel aan mijn nek wordt gewerkt. Ik ben veel fitter en kom niet meer doodmoe van mijn werk vandaan. Met momenten voel ik echte vreugde, zomaar spontaan onder het rijden, kleine dingetjes als bladeren die vallen van de bomen of gewoon door het wandelen in het park, zelfs boodschappen doen. Het verandert, maar het gaat wel langzaam.