PRAKTIJK

PRAKTIJK VOOR GEBEDSGENEZING

Welkom bij de Praktijk voor gebedsgenezing. God is groter dan het grootste probleem. Voor Hem is alles mogelijk. God geneest, bevrijdt en herstelt ook vandaag !

PRAKTIJK

Janny geneest van verkramping rug en spieren

Maart 2011

Ik ben 46 jaar oud, getrouwd en moeder van 4 tieners. Al sinds zo’n 5 jaar heb ik 1 of 2 keer per jaar last van rugpijn. Het begint met een ‘verkeerde’ beweging, zoals het oprapen van een sok. Hierna zit mijn rug vast. Het doet heel veel pijn en ik kan dan haast niks meer. Dit duurt weken. De laatste keer heb ik 5 maanden fysiotherapie gehad.

Afgelopen januari was er weer een “zware sok”. Mijn rug verkrampte en ik voelde pijn tussen 8 en 9 op de schaal 0 tot 10, waarbij 10 het ergste is. Ik kon niks zonder pijn, zelfs liggen deed pijn, ik kon niet slapen, lopen of zitten, alleen met het gevoel dat er een mes in mijn rug werd gedraaid. Wanhopig dacht ik weer een poos uit de running te zijn. Een vriendin van me heeft genezing over me uitgesproken in de naam van Jezus. Hierna bleven de klachten. Al googelend stuitte ik op de site van de praktijk van de gebedsgenezing. Ik heb Tineke gemaild en daarna gebeld. Zij heeft met me gebeden en opnieuw genezing uitgesproken in de naam van Jezus. 
Weer gebeurde er niets.

Ik was bang dat ik aan mijn geloof zou gaan twijfelen. Tineke heeft me uitgelegd dat als ik niks merk, dat het niet betekent dat God niet krachtig zou zijn. Het principe dat alles door Jezus Christus is volbracht blijft overeind. Als voorbeeld vertelde ze: in het verkeer gebeuren er ongelukken. Dat er toch ongelukken zijn doet niets af aan de verkeersregels, die goed zijn en blijven.

Een dag nadat Tineke met me had gebeden, voelde ik dat de pijn minder werd, hierna nam de pijn elke dag met een punt af, of ik een trap af liep. Na een week was de pijn terug op het niveau van 0-1 (=stijfheid zonder pijn), hier deed ik eerder 5 maanden over.

Hierover was ik blij verast. Na 14 dagen voelde ik weer pijn opkomen (4-5), opnieuw Tineke gebeld, weer genezing in Jezus’ naam uitgesproken, hierna verdween de pijn weer binnen 2 dagen. Tineke vertelde me dat ik steeds terug mag gaan naar God en steeds opnieuw genezing mag laten uitspreken (door haar of iemand anders, die hier geloof voor heeft). Verder is het ook goed me niet teveel op mijn rug te richten, ik mag mijn gedachten op God houden, ook als ik bang ben dat mijn rug weer “begint”. Als ik even wat voel - dit gebeurt soms wel - dan probeer ik eraan te denken om God te bedanken voor Zijn liefde en Zijn kracht, ik merk dan dat mijn gedachten de “goede” kant op gaan. De pijn is tot nog toe - het is nu begin maart - niet teruggekomen.