PRAKTIJK

PRAKTIJK VOOR GEBEDSGENEZING

Welkom bij de Praktijk voor gebedsgenezing. God is groter dan het grootste probleem. Voor Hem is alles mogelijk. God geneest, bevrijdt en herstelt ook vandaag !

PRAKTIJK

Gods wonderkracht tijdens gebed voor heup van hond Kis

18 mei 2012

Ons eerste telefoongesprek met Marian was in augustus 2011. Ze vroeg om gebed. De artsen hadden longkanker en uitzaaiingen in de botten geconstateerd. Ze wist dat alleen God haar zou kunnen genezen. Ondanks dat ze medisch nog niet genezen is verklaard, is ze niet meer moe en voelt ze zich wonderbaarlijk goed. Ze dacht: Als God mij door gebed zo goed helpt, dan kan ik de last met onze 8 jarige bordercollie Kis ook bij Jezus brengen. Ik laat Marian aan het woord:  

Marian: “Ik heb Kis de handen opgelegd en een gebed voor bevrijding uitgesproken in Jezus’ naam. De woorden die ik heb uitgesproken weet ik niet meer. Het was heel bijzonder. Ik voelde de kracht van God. Kis bleef doodstil liggen. Aan het eind moest ik haar optillen, omdat ze gewoon bleef liggen. Ik ben hiertoe gekomen, omdat Kis steeds irritanter en nukkiger werd en ze erg veel last had van haar rechterheup. Ze kon niet meer goed meerennen en spelen met andere honden. Ze liep bijna altijd aan de riem. (Bordercollies zijn qua karakter geen honden om alleen maar aan de riem te houden). Sindsdien kan ze weer heerlijk rennen en spelen en is ze ook niet meer vervelend. Ze mag zelfs mee als onze zoon samen met een vriend zijn hond gaat uitlaten. Dit was eerder niet mogelijk. Ik zie dit als een wonder en een teken van Gods macht en kracht.”