PRAKTIJK

PRAKTIJK VOOR GEBEDSGENEZING

Welkom bij de Praktijk voor gebedsgenezing. God is groter dan het grootste probleem. Voor Hem is alles mogelijk. God geneest, bevrijdt en herstelt ook vandaag !

PRAKTIJK

Hans vrij van paniekaanvallen en pijn

Augustus 2014

Mijn naam is Hans (45 jaar), getrouwd en drie kinderen.  

Vorig jaar begon de ellende, precies een dag na Halloween, waar ik aan mee gedaan had. Ik dacht die dag: “Ik ga in de keuken een lekker een bakkie koffie halen en dan ga ik aan de slag. Nou aan de slag is er nooit van gekomen. Van de ene op de andere seconde stond ik letterlijk stijf van de angst en mijn hartslag sloeg volledig op hol. In paniek strompelde ik naar de buurvrouw en binnen 10 minuten lag ik op de brancard richting ziekenhuis. Na onderworpen te zijn geweest aan allerlei tests en bloedproeven kon ik weer naar huis. Ik had een extreme paniekaanval gehad, maar verder had ik een ‘gezond’ lijf. De pijn in mijn spieren bleef en de gedachten in mijn hoofd stonden niet meer stil, elke dag dacht ik letterlijk dat ik dood zou gaan. 

Werken ging echt niet meer, want mijn lichaam was volledig uitgeput. Het enige wat mij ‘op de been hielp’ was Gods Woorden lezen en het bestuderen van de profetieën in de Bijbel. Vaak kwam ik verhalen in de Bijbel tegen waar werd gesproken over mensen die genezen werden door Jezus Christus. En dat bemoedigde mij. 

In maart 2014, toen na enige maanden de pijn niet meer te harden was, ben ik op internet op zoek gegaan naar een gebedsgroep en kwam op de site: www.gebedsgenezing.nl. Ik heb contact opgenomen en heb hele fijne gesprekken gehad. Er werd voor mij ook gebeden tot Jezus Christus om mij van de geestelijke onrust en de pijn te verlossen. En geloof het of niet: meteen erna voelde ik de rust in mijn hoofd terugkeren en tot vandaag de dag is die rust er.

Ik dank God (door Jezus Christus) daarvoor elke dag. Ook van de pijn in mijn lijf ben ik inmiddels verlost. God heeft alles weer in positieve zin veranderd. De grootheid van God is echt onmetelijk, het heeft mijn kijk op deze wereld echt veranderd. Daarom wil ik het gebedsteam van de Praktijk bedanken en bemoedigen: Ga zo door! God is een goede God!