PRAKTIJK

PRAKTIJK VOOR GEBEDSGENEZING

Welkom bij de Praktijk voor gebedsgenezing. God is groter dan het grootste probleem. Voor Hem is alles mogelijk. God geneest, bevrijdt en herstelt ook vandaag !

PRAKTIJK

Genezen van uitgezaaide prostaat kanker

Mijn naam is Sjaak v.d. W. en ben 69 jaar oud. Ik ben RK, getrouwd en heb 3 kinderen en 5 kleinkinderen. 

In 1999 hoorde ik dat ik prostaat-kanker had en dat het was uitgezaaid. Al lange tijd had ik last met plassen. Ik ging er niet mee naar de dokter. Toen er bloed bij de urine zat ben ik toch maar gegaan. De dokter verwees mij door naar de specialist. Toen ik hoorde dat ik kanker had en dat ze er niets meer aan konden doen dan alleen chemokuren geven stortte mijn wereld in elkaar.

Op aandringen van een kennis ben ik meegegaan naar een healing avond voor gebedsgenezing. Het verbaasde mij dat het daar zo nuchter en rustig aan toe ging. Twee mensen gingen met mij bidden en ik voelde mij helemaal warm worden van binnen. De pijn ging echter niet weg. Die warmte bleef de hele nacht voelbaar. Ik wist dat God mij aan het genezen was.

De volgende morgen moest ik onder de scan. Toen ik bij de specialist kwam zei hij dat ze op de vorige foto duidelijk de tumor zagen, maar op de laatste foto troffen ze geen tumor meer aan. Omdat hij dacht dat de tumor dieper zat, wilde hij eerst een kijkoperatie laten doen. Ik wist dat ik genezen was. Desondanks zei ik niets over mijn ervaring van de avond ervoor, want Tineke (van de gebedspraktijk) had gezegd dat je niet moest stoppen met de voorgeschreven behandeling, zolang de arts je nog niet genezen heeft verklaard. 

Na de kijkoperatie konden ze nog geen tumor vinden. Ik hoefde geen chemokuur te ondergaan. Om alle risico's uit te sluiten kreeg ik een hormonen kuur. Vanaf die tijd kreeg ik last van opvliegers. Ik dacht dat het wel minder zou worden, maar na twee jaar was het niet verminderd. Ik werd er helemaal gek van. Toen ben ik weer naar een van de healingavonden geweest. Daar hebben ze weer voor mij gebeden. Na die avond had ik geen last meer van opvliegers. 

Wie God voor mij is? Hij is voor mij alles. De kanker heeft mij in contact gebracht met onze Lieve Heer. Ik dank onze Lieve Heer nog iedere dag voor mijn genezing.