PRAKTIJK

PRAKTIJK VOOR GEBEDSGENEZING

Welkom bij de Praktijk voor gebedsgenezing. God is groter dan het grootste probleem. Voor Hem is alles mogelijk. God geneest, bevrijdt en herstelt ook vandaag !

PRAKTIJK

Genezing etalagebeen en aambeien

Augustus 2014

Anne is 30 jaar. In februari 2014 nam ze contact met ons op voor gebed. . De angst- en  dwanggedachten, ADHD en concentratieproblemen maakten haar leven onleefbaar. Tevens wilde ze gebed voor haar man die werkeloos was en haar vriendin die hersentumor had. Drie maanden na gebed mailt ze ons met zeer goed nieuws.   

“Mijn angst is ruim een jaar geleden begonnen door een maandelijkse terugkerende steenpuist op mijn kin. De dermatoloog had me al veel antibiotica gegeven. Omdat niets hielp sloeg ik hier gigantisch in door en kreeg ik last van angstige gedachten. Omdat deze gedachten steeds weer terugkwamen, nam ik aan dat deze dus waar moesten zijn. Hierdoor ging het op mijn werk ook niet goed. Het werd steeds erger en erger. Ik was zo bang en radeloos dat ik alles probeerde. 

Ik zocht veel op het net wat ik er tegen kon doen. Ik las de vreselijkste enge dingen. Zo kwam ik ook op de site voor Praktijk van Gebedsgenezing. Ik dacht: ”Baat het niet, schaadt het niet.”
Eerst gemaild met de PvG, daarna 2x gebeld en ik voelde me dan wel opgelucht. Ook liet ik bidden voor mijn man die zonder werk zat. en voor een ernstig zieke  vriendin. Ze had hersentumor en was opgegeven. Een paar weken later had mijn man weer een baan. Ook kreeg ik goed nieuws uit het ziekenhuis dat de tumor van mijn vriendin was gekrompen. Ik dacht: “Zou God mij ook genezen?”

De angst was er nog steeds. Ik genas  niet meteen en daardoor ging ik twijfelen. Totdat ik een droom kreeg waarin iemand zei: “Anne, alles komt goed met jou en ook met je werk”. Deze droom had ik echt nodig. Ik denk dat God mij hierin wel heeft geholpen. Sindsdien gaat het elke dag beter. Ik heb weer zin in het leven en kan weer genieten. Soms is de angst is er nog, maar nadat je een jaar lang in angsten hebt gezeten vind ik dat niet gek. 

Op het web las ik over de brandnetel die behoort tot de belangrijkste geneeskruiden uit Gods tuin wegens de bloedzuiverende eigenschap. Ook dit heb geprobeerd. Ik kan je vertellen: sinds ik het gebruik heb ik de steenpuist nooit meer teruggekregen.

Zo bijzonder, ik ben ervan af. Is dit geen Gods wonder?

Augustus 2014 schrijft Annie ons o.a. het volgende:  

“Met mij gaat het eindelijk goed en ik kan mijn angsten loslaten, ook al ben ik nog bang voor sommige dingen, ik kan weer genieten. Vraag me niet hoe ik het doe maar het lukt me. Met mijn vriendin, je weet wel dat meisje met de hersentumor, gaat het nog steeds goed (tot nog toe is de tumor gestopt met groeien).