PRAKTIJK

PRAKTIJK VOOR GEBEDSGENEZING

Welkom bij de Praktijk voor gebedsgenezing. God is groter dan het grootste probleem. Voor Hem is alles mogelijk. God geneest, bevrijdt en herstelt ook vandaag !

PRAKTIJK

Eric S na 28 jaar pijnvrij van levercirrose; positieve verandering in huwlijk

Augustus 2018

Redactie: Het is maart 2018. Cindy doet bij ons een gebedsverzoek voor haar man Eric. Hij heeft een levercirrose, die hij in de jaren 90 heeft opgelopen. Cindy is twee jaar geleden gaan zoeken naar de waarheid en is uitgekomen bij Jezus. 

Ze gelooft dat Hij de Heer van wonderen is. Ze heeft gezien dat God haar zoon die aan de drugs zat, heeft beschermd en dat haar moeder tijdens de gebedsgenezingsdienst van Jan Zijlstra is genezen van een verbrijzelde pijnlijke voet. Tot op heden loopt ze zonder krukken. Ook was er toen voor Eric gebeden, maar hij werd niet genezen. Toch geeft Cindy de hoop en moed niet op. Jezus had immers twee keer gebeden voor de blinde, dus... Ze neemt het initiatief om ons te schrijven. Ze eindigt haar schrijven met de woorden: “Wanneer kan ik bellen?”

Na een gesprek met Cindy krijgen we Eric aan de lijn. Hij ervaart tijdens het gebed Gods liefde en besluit net als zijn vrouw Cindy Jezus Christus toe te laten in zijn leven. Beide worden bemoedigd door de uitleg van enkele toepasbare krachtige genezingsprincipes. 

Een maand later schrijft Cindy ons een heel kort berichtje over dat wat God allemaal voor hen gedaan heeft.

Cindy: "Er is zowel lichamelijke en geestelijke genezing. Eric ervaart nu de liefde van Jezus. Doordat hij weet dat zijn genezing in handen van Jezus is, heeft rust gekregen. Zijn leven is positief veranderd. Hij voelt zich goed. De steken in zijn lever zijn weg. Eric en ik bidden samen. Dit is nieuw in ons huwelijk en geeft enorm veel kracht..." 

Redactie: Eric is op dit moment lichamelijk nog niet genezen. Hij loopt nog bij de MDL arts. Er zijn nog geen nieuwe uitslagen, maar wij geloven dat hij genezen zal worden en blijven ons focussen de Geneesheer: Jezus! 

Wordt vervolgd...

November 2018 

Redactie: We ontvangen een mailtje van Eric, waarin hij ons de uitslag van de bloedonderzoek deelt. De belangrijkste bloedwaarden zijn verbeterd.
Eric eindig met de woorden: "Het belangrijkste is dat ik me goed voel. Verder doen mijn vrouw en ik de Alpha cursus. Een heel leuke groep. We leren veel van elkaar over de bijbel en Jezus."