PRAKTIJK

PRAKTIJK VOOR GEBEDSGENEZING

Welkom bij de Praktijk voor gebedsgenezing. God is groter dan het grootste probleem. Voor Hem is alles mogelijk. God geneest, bevrijdt en herstelt ook vandaag !

PRAKTIJK

Mijn zoon was aan de drugs

Op 6 december 2008 schreef de vader van Mathias ons het volgende:

"Ongeveer 1-2 jaar gelden heb ik u gevraagd te bidden voor mijn zoon Mathias. Hij was met ruzie het huis uitgegaan en verhuisde van het ene adres naar het andere, had geen baan, had zijn school verlaten, ging om met veel te jonge meisjes, had verkeerde vrienden en gebruikte soft drugs.

Al kort nadat u voor hem bent gaan bidden is het langzaam bergopwaarts gegaan. Het begon ermee dat hij stopte met drugs. Daarna heeft hij een kamer gehuurd en werk gevonden.Dat was geen echt goed betaalde baan. Een paar maanden geleden heb ik mijn zoon kunnen overwegen te solliciteren op enkele vacatures. Ik heb de nodige hulp moeten en kunnen bieden, maar nu heeft hij een nieuwe baan, beter betaald en met opleidingsmogelijkheden (betaald door werkgever).

Het is dus goed gekomen. Nu is het aan hem om het leven verder op te pakken.

Wie Jezus Christus voor mij is? Hij was en is voor mij een heel bijzonder persoon. Zijn spreuken en parabels spelen heel vaak door mijn hoofd. En zeker bij levensvragen denk ik daarover na. Mede daardoor ben ik lid geworden van het CDA om de C op een politieke manier in te vullen. 
Kerkelijk zal ik niet snel worden. Ik ben nu eenmaal iemand die altijd kritisch staat tegenover geïnstitutionaliseerde geloofsbelevingen, waarbij een canon dogmatisch wordt nageleefd en als onveranderlijk wordt doorgegeven."