PRAKTIJK

PRAKTIJK VOOR GEBEDSGENEZING

Welkom bij de Praktijk voor gebedsgenezing. God is groter dan het grootste probleem. Voor Hem is alles mogelijk. God geneest, bevrijdt en herstelt ook vandaag !

PRAKTIJK

Gebed versnelt het genezingsproces gebroken knie Dineke B.

Maart 2017 

Redactie: Ruim een jaar geleden vraagt Dineke ons om gebed. Ze heeft een gebroken knie. Maar er lijkt niets te gebeuren. Ze doet er zelf van alles aan om het genezingsproces te bespoedigen. Ze leest Bijbel, ze bidt, maar ook dat helpt niet. Een jaar later belt ze opnieuw de Praktijk. 
Na het gebed kon ze ook daadwerkelijk de situatie met haar knie overlaten aan Jezus, omdat ze wist: het is niet het gebed van de Heer wat haar geneest, maar de Heer van het gebed. Het proces van herstel komt na gebed versneld op gang. We laten Dineke aan het woord. 

Dineke: Mijn naam is Dineke en ik ben 60 jaar oud. Ruim een jaar geleden gleed ik uit en brak mijn knieschijf. Dat zorgde voor veel pijn en ellende.
In die tijd is er veel voor mij gebeden, ook door de Praktijk voor Gebedsgenezing, maar helaas zonder zichtbaar resultaat.
Ook bad ik zelf voor genezing en las vaker in de Bijbel. Ik wist dat God mij zou helpen, omdat niets onmogelijk is voor Hem. 
Helaas ging het herstel maar mondjesmaat. 
Een jaar later was mijn knieschijf wel heel, maar ik kon hem niet gebruiken. Ik kon mijn knie moeilijk buigen, zo stijf was die. Uiteindelijk belde ik naar de Praktijk of er nogmaals voor mijn knie gebeden kon worden. Mijn knie genas niet direct maar de genezing versnelde wel en ik kon binnen korte tijd zelfs weer fietsen. 
Mijn knie is bijna genezen. Ik ben Jezus zeer dankbaar voor alles, Ik heb het volste vertrouwen dat Hij het helemaal goed maakt.