PRAKTIJK

PRAKTIJK VOOR GEBEDSGENEZING

Welkom bij de Praktijk voor gebedsgenezing. God is groter dan het grootste probleem. Voor Hem is alles mogelijk. God geneest, bevrijdt en herstelt ook vandaag !

PRAKTIJK

Spastische darmen na 40 jaar genezen

Leiden, 24 november 2008.

Ik heet Sophie, ben 56 jaar oud, getrouwd, heb 3 kinderen en woon in Leiden. Ik ben al gelovig vanaf mijn zestiende.

Al 40 jaar heb ik last van colitis mucosa, ook wel spastische dikke darm genoemd, maar dan een graadje erger (ontsteking van het slijmvlies daarbij). Mijn huisarts zei dat het ongeneeslijk is. De klachten begonnen in mijn tienerjaren, met veel buikpijn en een zeer plekje in mijn rechteronderbuik. In de loop der jaren zijn de klachten verergerd. Gelukkig heb ik daarna langzamerhand ontdekt wat ik wel en niet kon verdragen. Door het strenge dieet werd het draaglijk. Ik heb ermee leren leven.

Op 7 juni 2008 heb ik voor me laten bidden. Ik ervoer niets lichamelijks, maar wel Gods ontroerende liefde in me. De dagen/weken daarna ben ik stapsgewijs dingen gaan eten die normaal gesproken (veel) pijn bij me zouden veroorzaken. Ik bad dan bij mezelf: “Dank U Heer, er is voor me gebeden en nu ga ik in geloof en vertrouwen op U, dít eten...” (bijv. vers brood, sla, een appel, enz.).

Het is nu 5 maanden later. Ik ben heel dankbaar en ervaar hoe het nu met me gaat als heel bijzonder. Dit had ik niet meer verwacht. Ik volg geen dieet meer. Ik heb nog wel eens last van mijn buik en moet wat oppassen met scherpe kruiden, maar die zere plekken heb ik al een lange tijd niet meer gevoeld. Gisteren heb ik voor het eerst zuurkool gegeten en… geen zere plekken!

Wie Jezus Christus voor mij is? In de eerste plaats geloof ik dat Hij ook voor mij zijn leven gegeven heeft en dat Hij is opgestaan uit de dood. Hem kennen gaat alles te boven. In het verleden heeft Hij mij genezen van innerlijke wonden en nu ook van een lichamelijke kwaal; het is om stil van te worden.