PRAKTIJK

PRAKTIJK VOOR GEBEDSGENEZING

Welkom bij de Praktijk voor gebedsgenezing. God is groter dan het grootste probleem. Voor Hem is alles mogelijk. God geneest, bevrijdt en herstelt ook vandaag !

PRAKTIJK

Colinda pijnvrij naar jarenlange vastzittende onderrug en verkramte rugspieren

Colinda had al jarenlang veel pijn door een vastzittende onderrug en verkrampte rugspieren. Ze kon alleen nog maar door het huis schuifelen. De keren dat er voor haar werd gebeden onder handoplegging voelde ze wel een geestelijke 'opvering' (zoals ze dat noemde), maar geen verbetering. Ze was bang dat er misschien iets tussen haar en God in stond. Uiteindelijk belde ze de Praktijk voor Gebedsgenezing. Hoe God haar genas in haar ziel, geest en uiteindelijk haar lichaam schreef ze ons een jaar later.

Colinda: "Naar aanleiding van de jaartekst zei onze kerkleiding: 'Wanneer de Geest ons leven leidt, laten we dan ook de richting volgen die de Geest ons wijst.' Ook zei hij ook dat als je God kent, dat dit niet betekent dat er geen moeilijkheden meer op je weg zullen komen, zoals bijvoorbeeld ziekte. Het betekent wel dat niet de ziekte, maar God regeert. Ik moest direct denken aan een persoonlijk proces dat ik toen meemaakte en waarvan ik wil vertellen.

Ik heb zo’n 5 jaar bij perioden last van mijn rug. Dit uit zich in stijve spieren en dan kan ik veel minder - soms alleen maar krom - lopen en in bed liggen met veel pijn. Op zich een onschuldig iets, maar het zet me stil. Ik raakte er steeds van in de put. Niet alleen mijn lijf, maar ook mijn geest liep vast. Door de jaren heen heb ik hier regelmatig fysiotherapie voor gehad. Ook is er veel gebeden voor genezing.

In zo’n periode met rugpijn raakte ik ontmoedigd en moest steeds denken aan alles wat niet goed gaat. Al dat denken en in de put zitten maakte mij gedeprimeerd. De spieren van mijn rug werden niet soepel van al dat piekeren. Al dat in de put zitten was dus behoorlijk nutteloos.

Begin januari 2011 had ik weer een hevige aanval van rugpijn en bijbehorende hopeloosheid. Ik heb toen jou gebeld en toen heb je voor mij gebeden voor genezing van de rug. Je vertelde me ook dat ik mijn gedachten op God mag richten en niet steeds op mijn rug.

In diezelfde tijd hebben ook andere mensen van de kerk ook voor me gebeden. Tijdens het bidden kreeg iemand het woord ‘’loslaten” in gedachte. In de woorden van deze mensen heb ik achteraf de leiding van Gods Geest gezien. Daarna is er wat veranderd in mijn gebed, naast de vraag om genezing heb ik ook gevraagd om te kunnen loslaten. De knop in mijn hoofd moest om.

Wat opmerkelijk is: vanaf die tijd ervaar ik dat mijn rug weer in mijn rug zit en niet tussen mijn oren. Ik voelde wel dat ik wel rugpijn had, maar geen rugpijn ben. Het is vooral het loslaten wat ik hiermee uitdruk. Ik ervaar een vrijheid in mijn denken en ben niet meer in de put over mijn rugpijn. Hierdoor gaat het veel beter met me. Eerder beheerste de pijn me helemaal, nu niet meer. Ik ben ervan overtuigd dat God me heeft geholpen los te laten. Ik heb ervaren dat God regeert: over mijn lichaam en over mijn denken.

Inmiddels heb ik trainingsoefeningen om mijn wervels te ondersteunen. Spieren van mijn rug /buik / heup en bekken zijn al flink versterkt, waardoor ik geen beperkingen meer voel. Op de schaal van 0-10 van pijn heb ik denk ik 0,5 wat ik niet als pijn ervaar. Ik zie dit als een gebedsverhoring na jarenlang tobben van de ene naar de andere therapeut.