PRAKTIJK

PRAKTIJK VOOR GEBEDSGENEZING

Welkom bij de Praktijk voor gebedsgenezing. God is groter dan het grootste probleem. Voor Hem is alles mogelijk. God geneest, bevrijdt en herstelt ook vandaag !

PRAKTIJK

Vrij van gewrichtspijnen en het syndroom van Charles Bonnet

Vrij van gewrichtspijnen en het syndroom van Charles Bonnet 

Mei 2016  

Redactie: Arnold K. is een man van 63 jaar. Sinds ruim een maand vraagt hij ons om gebed. Hij heeft een hele lijst met nare lichamelijke klachten, waaronder heftige gewrichtspijnen die hem al vele jaren belemmeren in zijn dagelijks functioneren. Maar dat niet alleen. Door de gevolgen van glaucoom (verhoogde oogdruk) is Arnold aan zijn linkeroog blind geworden en met zijn rechter kan hij nog maar 50% zien, als door een koker. Ook heeft hij psychisch veel last van het Syndroom van Charles Bonnet (zien van waanbeelden). Telefonisch hebben we verschillende keren gebeden voor Arnold. 

 Arnold: “In het eerste telefoongesprek is er voor mijn gewrichten gebeden. Ik voelde op dat moment een gloeiende warmte in de gewrichten en de pijn was weg. Een wonder wat ik nog nooit in mijn leven heb ervaren. 

Er is ook voor mijn ogen gebeden. Wat betreft de glaucoom ging het beter. 

Het syndroom van Charles Bonnet was een proces van twee weken. In het tweede telefoongesprek bad ze er weer voor. Ik merkte geen verbetering. Maar de volgende dag was de Charles Bonnet grotendeels weg. Ik zag nog enkele vliegjes.Een week later, na telefonisch contact en gebed, was alles verdwenen.

De Here God doet dingen die onmogelijk zijn. Iets wat de huisarts niet kon, psycholoog niet en ook de oogarts niet, kon de Hemelse Vader wel. Hij heeft mij totaal genezen van het syndroom van Charles Bonnet. Hij heeft mij met zijn liefde geholpen. Iedere dag weer opnieuw mag ik zijn liefde voelen. 

Als Hij mij geholpen heeft, dan zal Hij het ook voor jou doen. Daarom wil ik iedereen aanmoedigen om de Here God hulp te vragen in tijden dat er geen uitweg meer is.

Redactie: We zijn dankbaar voor elke vorm van genezing. Arnold heeft nog meer genezing nodig en we blijven voor hem bidden omdat wij geloven dat bij God niets onmogelijk is.