PRAKTIJK

PRAKTIJK VOOR GEBEDSGENEZING

Welkom bij de Praktijk voor gebedsgenezing. God is groter dan het grootste probleem. Voor Hem is alles mogelijk. God geneest, bevrijdt en herstelt ook vandaag !

PRAKTIJK

Vrij na 30 jaar borderline en anorexia nervosa

September 2012
 

Mijn naam is Inge, ik ben 46 jaar en ben in een Rooms-Katholiek gezin opgegroeid. Elke zondag ging ik naar de kerk. 
Vanaf mijn 14e levensjaar leed ik jarenlang aan anorexia nervosa. Op een gegeven moment woog ik nog maar 38 kg.
Er kwam bij als diagnose dat ik borderline, angst, dwang en paniekstoornis had.
Na bijna 30 jaar psychiatrie, therapie en medicijnen besefte ik dat uiteindelijk niet verder kwam…
Ik voelde me radeloos en vond totaal geen vrede en rust in mijn leven totdat ik in februari 2011 naar de EO op de tv keek.
Ik kreeg een gevoel of God tegen mij sprak: "Ik hou van jou en heb een plan met jouw leven."
 
Korte tijd later kwam in contact met gelovige mensen die voor mij gingen bidden en aan mij vroegen of Jezus Christus in mijn leven mocht komen.
Dat wilde ik heel graag. Op dat moment ervoer ik niets. Ze gaven me `Vaders liefdesbrief´, Gods woorden voor mij uit de Bijbel. Ik ben dat gaan lezen, dat raakte mij enorm.
 
Na een jaar had ik mijn klachten nog, totdat iemand wees op de site van gebedsgenezing.nl
Ik stuurde een mail daarnaar toe. Toen ik belde, is Tineke begonnen met bidden voor genezing.
Ik merkte dat ik leugengendachten had (Jij zult nooit genezen, jij zult altijd ziek blijven, God geneest anderen wel, maar jou niet.)
Ik leerde positief te denken door bewust te worden van mijn gedachten. Als er gedachten in mij opkwamen die niet overeenkwamen met Gods gedachten, dan verwierp ik die en ging denken aan woorden en dingen die wel van Hem waren, zoals Gods woorden van liefde. Ik ging die dan hardop uitspreken en God ervoor danken. Drie maanden later merkte ik dat ik genezen en helemaal vrij ben van mijn eetstoornis en borderline.
Ik heb nog wel lichamelijke klachten (pijnlijke spieren, gewrichten en vermoeidheid), maar ik geloof en vertrouw er volledig op dat Jezus Christus dit ook zal gaan herstellen.
 
Ik was en voelde me geestelijk dood, maar heb nu een nieuw geestelijk leven gekregen. Jezus Christus heeft al mijn ziekten, kwalen en fouten van mij weggenomen, Prijs de HERE!! Ik sta niet meer onder jukken, wetten en regels. Ik put iedere dag weer nieuwe levenskracht en vreugde door Hem.
 
Jezus is mijn alles. Dank U wel Jezus.