PRAKTIJK

PRAKTIJK VOOR GEBEDSGENEZING

Welkom bij de Praktijk voor gebedsgenezing. God is groter dan het grootste probleem. Voor Hem is alles mogelijk. God geneest, bevrijdt en herstelt ook vandaag !

PRAKTIJK

Blessure van knie en pees

30 maart 2001.

De 16 jarige Marcel de H. schrijft: "Ik heb ongeveer 2,5 jaar last gehad van een pees-blessure in mijn knie. Naar mijn huisarts geweest, ik ging in therapie, sportartsen …, alles heb ik gedaan maar niets kon mij helpen, dacht ik.

In die tijd ben ik ook mijn vriendinnetje tegen gekomen. Haar moeder heeft mij in contact gebracht met God. In die periode is er ook een aantal keren voor mijn knie gebeden, maar steeds had het maar voor een tijdje effect.

Ik snapte het natuurlijk niet en dacht: “Oké, dit is dus geen God voor mij!” en liep weer een stuk van Hem weg. Maar God is nooit van mij weggelopen!!! Zelfs toen ik Hem vervloekte bleef Hij bij me. Waarom? Omdat Hij meer in mij zag dan ik.

Toen ik alles rustig bekeek, liet ik toch weer voor mij bidden. Dit keer nam ik niet alleen de ‘genezing’ aan maar ook de ’Geneesheer’ van de genezing. Dat is mijn redding geweest. Ik kreeg weer rust en vrede in mij. De pijn is nooit meer teruggekomen. Sommige mensen zeiden tegen mij: “Dat komt door die injectie die je van de arts hebt gekregen.” Dan zeg ik: ”Denk wat je wilt, ik geloof en ik ren weer rond zonder pijn”.

Sindsdien gaat het ook steeds beter met mij. Ik heb zoveel rust en vrede juist op die momenten dat ik eigenlijk kwaad zou moeten zijn of stress zou moeten hebben. Iedere keer als ik bid voel ik een hele grote krachtige liefde in mij, de liefde van God. Ik weet nu dat mijn leven niet nutteloos of doelloos is. God heeft mij een doel gegeven en nog veel meer.

Als aan mij gevraagd wordt wat God voor mij gedaan heeft, moet ik altijd goed nadenken wat ik moet vertellen. Hij heeft echt al heel veel voor mij gedaan.

Meestal zeg ik dan als eerste: “Nou kijk tegen wie je aan ’t praten bent; dat is Gods werk!” Ik ben gemaakt door God. Maar als ik een voorbeeld moet geven zal ik toch als eerste vertellen over mijn genezing.

Wat ik nu opgeschreven heb is nog maar een klein gedeelte van wat God allemaal voor mij doet. Als ik alles zou moeten vertellen is onze harde schijf zo vol. Zelf ben ik nu 16 jaar. Daaraan kun je zien dat God zich niet aan leeftijd bindt. Ik hoop je hiermee een klein beetje geïnformeerd te hebben over de grote dingen die God doet. Dank je wel voor de interesse."