PRAKTIJK

PRAKTIJK VOOR GEBEDSGENEZING

Welkom bij de Praktijk voor gebedsgenezing. God is groter dan het grootste probleem. Voor Hem is alles mogelijk. God geneest, bevrijdt en herstelt ook vandaag !

PRAKTIJK

Nienke P.: Genezing van chronisch blaaspijnsyndroom

Oktober 2019

Nienke: “Mijn leven is totaal veranderd. Ik ben al zeven maanden vrij van blaasklachten. Ook heb ik al die tijd geen last meer gehad van mijn kies en kaak. En dat is nog niet alles. Ik heb ook nog een nieuwe baan.”

Redactie: Ja, God heeft haar leven totaal veranderd. Als jonge moeder van twee kinderen kan ze weer gewoon gezond functioneren. We kennen Nienke al wat langer. Anderhalf jaar eerder had ze contact met ons opgenomen. Voor de derde keer had ze al wekenlang vreselijke kies- en kaakpijn. Tijdens het gebed voelde ze de pijn wegtrekken. (Het hele verhaal is te lezen op onze site, in de Rubriek: ‘Genezen van’, onder de titel: ‘Nienke P.: Ondraaglijke kies- en kaakpijn verdwijnt acuut tijdens gebed’). Een tijd later gaat haar leven gebukt onder blaasklachten. De uroloog kan weinig tot niets voor haar betekenen, maar God wel.

Nienke: "Het leek op een ontsteking, net zoals die blaasontsteking die ik heel lang geleden had gehad. Maar nu ging het niet over met antibiotica. Ik kreeg onderzoeken. De uroloog zei dat alles goed was, dat ze niets voor me konden doen. Maar dat constante gevoel te moeten plassen en dat brandende gevoel was voor mij niet acceptabel. Ik voelde me niet begrepen en serieus genomen. Op internet las ik over het chronische blaaspijnsyndroom. Het beschreef de symptomen die ik had. Ik ging naar een andere uroloog. Deze arts kon mij ook niet helpen. Ik kon hier maar moeilijk mee leven. Ik mankeerde iets, maar ze konden er niets tegen doen. Ik kwam in een negatieve spiraal waar ik zelf niet meer uit kwam en begon mijzelf te beschuldigen en af te vragen: ‘Wat doe ik toch fout?’ Maar door de gesprekken met jullie kreeg ik weer moed en vertrouwen om door te gaan.

Dagelijks bad ik een gebed op jullie site. Maar nu ik weet dat God mijn Vader is, weet ik dat ik ook gewoon met Hem mag praten. Ik dank jullie voor het gebed en Jezus Christus voor Zijn genezing. Hij heeft mijn leven veranderd."