PRAKTIJK

PRAKTIJK VOOR GEBEDSGENEZING

Welkom bij de Praktijk voor gebedsgenezing. God is groter dan het grootste probleem. Voor Hem is alles mogelijk. God geneest, bevrijdt en herstelt ook vandaag !

PRAKTIJK

Scolioze en bekken-scheefstand

8 februari 2001

Corry: "Zo’n 20 jaar had ik last van lage rugklachten en veel pijn. Ik bleek scoliose te hebben, een aangeboren afwijking, en een bekken-scheefstand van meer dan 2,5 cm. 
Ik had ook nog artrose en reuma. Een tijd later (toen ik genezen was van de scoliose) heb ik ook gebed gevraagd voor de reuma. Na een paar weken was de pijn weggetrokken. Nu na twee jaar heb ik er geen last meer van gehad.

Door mijn bedlegerigheid en immobiliteit kreeg ik steeds meer sociale problemen. De toekomst zag ik ook niet meer zo zitten op die manier. De pijn maakte me soms wanhopig. Ik bad de sterren van de hemel. Ondanks mijn angst voor bovennatuurlijke manifestatie ging ik toch half-liggend op een stretcher naar een gebedsgenezing avond van evangelist Jan Zijlstra. Ik werd niet genezen. 

Ergens bleef ik toch een vast vertrouwen houden op wat God zegt: “In Zijn striemen is ons genezing geworden.” Ik had een stuk scepsis overboord gezet. Een lange tijd later liet ik weer voor mij bidden. 
Tineke en Yolanda van de Praktijk voor Gebedsgenezing baden voor mijn rugklachten. Het was alsof mijn ene been langer werd en mijn bekken werden rechtgezet. De pijn trok in de loop van de week weg. 
Op de volgende röntgenfoto was geen verkromming (scoliose) en bekken-scheefstand meer te zien. De arts was zeer verbaasd. 

Het grote geloof van diegenen die voor mij hebben gebeden en de eenvoud waarmee dit alles is gebeurd, was wat mij trof. Maar bovenal de goedheid van God. Dank aan Jezus!"