PRAKTIJK

PRAKTIJK VOOR GEBEDSGENEZING

Welkom bij de Praktijk voor gebedsgenezing. God is groter dan het grootste probleem. Voor Hem is alles mogelijk. God geneest, bevrijdt en herstelt ook vandaag !

PRAKTIJK

God geneest Ans G. van Ernstige burn-out en allergiën

2016: God geneest Ans van ernstige burn-out en allergieën.

In 2014 belde Ans de Praktijk op. Ze vroeg gebed voor haar stervende zus (zie pagina: Goddelijke genezing van stervende zus van Ans). Toen haar zus wonderbaarlijk genas, kreeg ze ook hoop voor haar eigen genezing. Ik laat Ans aan het woord: 

"Ik wilde genezen worden an een burn-out die ik al 10 jaar had. Vaak lag ik hele dagen op bed. Ik had last van slapenloosheid. Ik wilde ook gebed voor de wondjes die ik al jaren over mijn hele lijf had i.v.m. verschillende allergieën. 

Toen er voor mij gebeden werd voelde ik niks. Maar binnen vier dagen kreeg ik steeds meer energie en hoefde ik niet meer hele dagen in bed te liggen. Als ik nu naar bed ga, dan komt dat omdat ik dan hard heb gewerkt en weet ik waarom ik moe ben. En 's nachts kan ik weer slapen. De concentratie is nog niet volledig terug, maar de energie is er weer voor 80 procent en het gaat nog steeds vooruit. 

Mijn wondjes die maar steeds bleven bloeden, moest ik laten zien aan de artsen in het ziekenhuis, maar toen ik er was zagen ze er nog drie. Ze vroegen waar ze waren gebleven en ik zei dat er voor was gebeden. En die drie? vroegen ze. Daar ga ik nog eens voor laten bidden. En jawel hoor, ook die laatste drie waren een paar dagen later verdwenen. Geen wondjes meer, geen jeuk, geen bloed meer op mijn kleren.

Ongelooflijk blij ben ik, het is nog steeds zo. Sinds mijn genezing mag ik nu zelf in de bediening van de Heer staan en anderen mensen helpen en voor ze bidden. Ik ben Jezus zo dankbaar!!!!"