PRAKTIJK

PRAKTIJK VOOR GEBEDSGENEZING

Welkom bij de Praktijk voor gebedsgenezing. God is groter dan het grootste probleem. Voor Hem is alles mogelijk. God geneest, bevrijdt en herstelt ook vandaag !

PRAKTIJK

Na telefonisch gebed is Aagje vrij van 18 jaar pijnlijke hernia

6 april 2007

Mijn naam is Aagje H.uit P. en ben na 18 jaar pijn genezen, nadat er door de telefoon voor mij is gebeden tot Jezus Christus. 
Ik kreeg, 18 jaar geleden, een hernia. Het ging aan de zijkanten van die hernia ook al slijten. Ik was bij de pijnbestrijding geweest en dan werd de pijn wel minder na vier spuiten. Dan kon ik ook 'normaal' mijn bed uit. Het was een tijdelijk hulpmiddel. Mijn benen waren altijd zwaar en erg moe. Vooral bij slecht weer was de pijn in mijn benen ondraaglijk en dan kon ik bijna niet meer lopen. De arts zei dat het "tussen mijn oren" zat, maar het deed echt pijn en de specialist wilde geen operatie doen, want dat was te riskant. De pijn matte mij zo af waardoor ik me altijd oververmoeid voelde. Ik ben naar iemand gegaan die met zijn handen langs mijn lichaam ging, maar het heeft allemaal niets geholpen. Vroeger was ik altijd zo'n vrolijk type, maar door de pijn was ik mezelf gewoon niet meer. Ik moest er mee leren leven, werd mij gezegd. Hoe kan je leven met pijn? Voor de buitenwereld wil je jezelf toch groot houden en dat lukt meestal maar net (en ook niet altijd). Het beheerst mijn hele leven. Zo kan ik nooit een afspraakje maken met iemand om iets dan en dan te gaan doen. Het is altijd maar nu moet ik dat doen, want morgen weet ik niet hoe ik mij voel en of ik het kan. Ik had al zoveel dingen geprobeerd, maar niets had me geholpen. Hadden de artsen dan toch gelijk dat ik er mee moest leren leven? Dat valt niet mee als je zo levenslustig bent als ik altijd was. 
Toen zag ik op de TV een mevrouw die door gebed genezen was. Ik ben toen op google het woord "gebedsgenezing" op gaan zoeken en kwam op de site terecht van de "Praktijk voor Gebedsgenezing". Ik las alle genezingsverhalen en dacht: "Zou dat ook voor mij kunnen zijn?" Toen heb ik naar de Praktijk gebeld. Nadat ik het een en ander had verteld, vroeg ze of ze voor me mocht bidden, hardop, door de telefoon. Ik vond het goed. Tijdens het gebed voelde ik veel warmte in mijn rug. Ze vroeg of ik haar na een week weer wilde bellen om te vertellen hoe het met me ging. Nou ik kon haar toen zeggen dat de pijn weg was en ook alle vermoeidheid. Ja, ik ben nog wel moe, maar dat komt door het vele werken wat ik nu doe. Toen vroeg Tineke: "Zeg Aagje, Jezus heeft je genezen. Wie is Jezus nu voor jou?" Voor mij is Jezus een realiteit geworden, meer dan ooit daarvoor.