PRAKTIJK

PRAKTIJK VOOR GEBEDSGENEZING

Welkom bij de Praktijk voor gebedsgenezing. God is groter dan het grootste probleem. Voor Hem is alles mogelijk. God geneest, bevrijdt en herstelt ook vandaag !

PRAKTIJK

Baby vol van Goddelijke Power

In Psalm 97 vers 3 tot 6 staat: De Heer verschijnt en de bergen smelten als was; hij is de heerser van de aarde. 
Hooglied 8: 6,7 De liefde is een vuur, een vuur van de Heer. Geen water kan dat vuur doven, geen rivier, geen zee! 

Vuur en hitte kunnen tekenen zijn van God. Ik had altijd gedacht dat het een symbolische, geestelijke betekenis had, totdat ik de volgende situatie meemaakte: 

Belle, het kindje van Hans en Loes, was mijn oppas-kindje van toen drie maanden oud. Haar ouders waren ervaren op het gebied van de “Universele Energie”. Al voor de geboorte straalde papa Hans iedere dag hun kindje in, maar desondanks huilde Belle vanaf haar geboorte heel erg veel. Dat ging pas over nadat er voor haar is gebeden en Jezus Christus dit kleine mensje aanraakte met zijn liefde en vrede. 

Toen Belle anderhalf jaar oud was kreeg ze voor de tweede keer een Goddelijke aanraking. Belle kreeg de waterpokken. Alle blaasjes waren ontstoken. Ze zaten barstens vol gele pus en er rondom was het vurig rood. Mama Loes belde de huisarts op en kon daar een uur later terecht. Omdat Belle erg moe was had ze nog eventjes tijd om wat slapen. Ik bracht haar naar bed en sprak in de Naam van Jezus een gebed van genezing over haar uit. Na 45 minuten haalde ik haar uit haar bedje en kon mijn ogen niet geloven ... Alle waterpokken waren totaal uitgedroogd! Mama Loes was totaal verrast en vroeg verbaasd: “Hoe kan dat nu?” Ik zei dat ik voor haar had gebeden en dat Jezus Christus haar had genezen. De afspraak bij de dokter werd afgezegd. Diezelfde avond wilde vader Hans zijn dochtertje instralen zoals gewoonlijk, maar dit keer moest hij zijn handen terugtrekken ... Hij brandde zijn handen ... 

Door Tineke.