PRAKTIJK

PRAKTIJK VOOR GEBEDSGENEZING

Welkom bij de Praktijk voor gebedsgenezing. God is groter dan het grootste probleem. Voor Hem is alles mogelijk. God geneest, bevrijdt en herstelt ook vandaag !

PRAKTIJK

Wat brengt de toekomst?

Auteur: Tineke Hanique, oprichtster van de Praktijk voor Gebedsgenezing.

De Tijdlijn

Klimaatverandering, CO2-uitstoot, natuurrampen, oorlogen… Is er nog hoop of is het einde nabij? Wat brengt de toekomst?

In de aloude visioenen en openbaringen heeft God ons de toekomst voorspeld. Sommige voorspellingen zijn inmiddels uitgekomen en enkelen vinden zelfs nu plaats.

De Tijdlijn is een boeiende ontdekkingstocht door de Bijbelse toekomstvoorspellingen en visioenen, waarin Tineke een begrijpelijke uitleg geeft van de symboliek, zonder daaraan een eigen invulling te geven.

Als door de ogen van de profeten zie je de indrukwekkende hemel, Gods troon, de engelen en andere spirituele wezens. Het geeft je meer inzicht over wie God en Jezus Christus zijn. Je ontdekt welke invloed deze spirituele wereld uitoefent op de mens, natuur, wereldpolitiek en toekomst.

De reis begint met de vraag van de leerlingen aan Jezus: ‘Wat is het teken van Uw komst en van de voleinding van de wereld?’ In Zijn antwoord zal je een lijn in de tijd ontdekken. Dezelfde lijn zie je ook terug wanneer je stapsgewijs de visioenen en openbaringen van de profeten Daniël en Johannes doorloopt.

De Tijdlijn is een boeiend en overzichtelijk geschreven verhaal. Je zult ontdekken dat veel onduidelijkheden worden opgelost wanneer langzaam maar zeker alle stukjes van de puzzel over de eindtijd passend op hun plaats vallen.

Verkrijgbaarheid

Het boek De Tijdlijn (ISBN: 9789492959744) kan je het beste online kopen via Uitgeverij Scholten

Je hoeft dan geen verzendkosten te betalen.

Vragen

Zijn er vragen over dit boek De Tijdlijn van Tineke Hanique? Neem dan gerust contact met ons op via info@gebedsgenezing.nl.

Steun

Met de aankoop van het boek de Tijdlijn steun je tevens het werk van Diganta Maity in India (Calcutta / Kolkata). Daar voorziet hij de straatkinderen en kansarmen van onderwijs en een warme maaltijd.

Meer over zijn werk lees je op:

http://www.house-of-revival.org

https://www.artwithamission.nl/projecten/asha-neketon/

Boekpresentatie

Op 19 januari 2020 werd mijn eerste boek officieel overhandigd door de uitgever Cees Scholten.

boek
boek

Video's door Tineke over "de Tijdlijn"

Toekomstvoorspellingen...

28-05-2020 - Toekomstvoorspellingen De Gruwel der Verwoesting en De Grote Verdrukking, uit DE TIJDLIJN - Deel 4

Tineke Hanique geeft een korte uiteenzetting wat de Gruwel der Verwoesting en De Grote Verdrukking inhoudt.

Toekomstvoorspellingen...

08-05-2020 - Toekomstvoorspellingen en het voorteken van De Grote Verdrukking. Uit DE TIJDLIJN - Deel 3

Tineke Hanique bespreekt een reeks toekomstvoorspellingen, die in onze tijd in kracht toenemen. Vervolgens worden de schijnwerpers gezet op het voorteken van de Grote Verdrukking.

Toekomstvoorspellingen...

17-04-2020 - Toekomstvoorspellingen over deze tijd. Tineke Hanique, auteur DE TIJDLIJN, belicht ze - Deel 2

Tineke belicht weer enkele oude toekomstvoorspellingen die gaan over opstandige kinderen en toenemende wetteloosheid en verkilling. Tevens komt de vraag aan de orde: "Waarom grijpt God niet in?"

Toekomstvoorspellingen...

08-04-2020 - Tineke Hanique, auteur van DE TIJDLIJN, vertelt er iets over - Deel 1

Toekomstvoorspellingen die duizenden jaren geleden door profeten zijn voorspelt, zien we nu, in onze tijd, werkelijkheid worden. Enkele daarvan zal Tineke met je delen uit haar boek DE TIJDLIJN.